Můj kousek štěstí

Jak to s Tomešovou manžel vydrží?

Výbuchy vzteku.

Ukazuje se, že hvězda ZOO Michaela Tomešová (31), maminka dvou malých chlapečků, trpí vrozenou poruchu ADHD.

Ta se projevuje impulzivností, popudlivostí, nepozorností a častým zapomínáním. A zdá se, že hereččinu manželovi Romanovi Tomešovi (35) to značně ztrpčuje život.

Je to těžké

Není to ostatně žádná maličkost. Manželčino permanentní zapomínání se může ošklivě vymstít. Jak fešák, kterého proslavila Slunečná, naznačil, tmavovláska třeba zapomíná v obchodech nakoupené zboží.

A také se stalo, že nechala otevřené dveře rodinného auta. To nemuselo dopadnout dobře. Tomeš to nemyslí zle, nestěžuje si.

Spíš si z toho snaží dělat legraci, ale ne vždy to jde. Kdyby došlo ke krádeži onoho otevřeného rodinného vozu, asi by se nepopadal smíchy za břicho.

Tohle manželství je jako na horské dráze, vlny láskyplných vyznání střídají hádky.

„Za ADHD člověk nemůže, ten jeho partner se s tím musí naučit žít. Já se to učím už dvanáct let a pořád mě to nepřestává překvapovat,“ míní sympatický herec a zpěvák.

A protože láska, jak známo, hory přenáší, je nucena se přenést i přes zmíněnou poruchu pozornosti, kterou doprovází hyperaktivita. Není však pochyb o tom, jak moc to je těžké.

Menší krize

Míša a Roman to vskutku nemají jednoduché. Brali se zjara roku 2016 velmi mladí, děti neplánovali, domnívali se, že se budou věnovat jen sami sobě a v neposlední řadě kariéře. To se ale spletli.

Profesi herečky si zvolila dobře, emoce může vybít na natáčení ZOO, kde hraje i Ladislav Hampl.

Navzdory důmyslnému plánování se poměrně krátce po sobě narodili Kristián (6) a Jonáš (4). A aby toho nebylo málo, přišla koronavirová pandemie, která, jak se hezky lidově říká, hodila vidle i do pracovních diářů obou herců.

Nebyla práce, nebyly peníze. Zato zřejmě nebyla nouze o dusno ani o hádky. Zbyly jen starosti. „Úplně otevřeně, měli jsme s Míšou menší krizi,“ přiznal herec.

Horké hlavy

Teď mají oba práce dost, ale ani to jejich vztahu zdá se neprospívá. Tomešová natáčí ZOO, hraje v muzikálech, hostuje v Národním divadle, její manžel je také stále v práci. Děti prý hlídají babičky, sousedky, kamarádi.

To rozhodně nevypadá na rodinnou idylku. Tomešová i partner jsou navíc horké hlavy. Herečka už nejednou přiznala, že se umí pořádně rozčílit.

Jsou prý dokonce dny, kdy domem létají talíře. Její manžel tak musí mít zjevně nervy ze železa, jak dlouho mu to ale vydrží?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden