Můj kousek štěstí
Eva Decastelo-Tomáš Třeštík: Jak to spolu doopravdy mají?
Vztah nevztah.
Eva Decastelo-Tomáš Třeštík: Jak to spolu doopravdy mají?

Jejich vztah je jako bonboniéra. Když ji otevřete, musíte jíst, dokud ji celou nespořádáte. Ale pak přijde špatné svědomí a vy přísaháte, že už nikdy více! Pak záleží jen na silné vůli…

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (44) a fotograf Tomáš Třeštík (45) mají vztah, který mnoho lidí z jejich okolí nechápe. Před pár týdny se brunetka definitivně rozvedla se scenáristou René Decastelem (49).

Nicméně fotograf stále oficiálně volný není, a zřejmě ještě dlouho nebude. Je ženatý se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (41), rozvod v nedohlednu. Moderátorce tak mnozí vyčítají, proč ho k rozvodu nedotlačí.

Jenže ona už je na podobné řeči alergická. Důvod je zvláštní − prý Třeštíka rozvedeného nechce. Zní to nelogicky.

Vždyť donutit muže k rozvodu je snad vždy cílem tajné milenky i ofi­ciální přítelkyně. Ovšem Eva Decastelo o něco takového zřejmě příliš nestojí.

Bez pravidel

V showbyznysu se hovoří o tom, že tenhle zvláštní vztah funguje bez velkých pravidel, bez vysvětlování, kam, kdy a s kým. To by zároveň odpovídalo na otázky, proč je Tomáš stále ženatý a proč Eva nijak zvlášť neprahne po tom, aby manželku opouštěl. Jediné, s čím si fotograf podle všeho občas láme hlavu je, v čem jeho nová partnerka vyrazí do společnosti.

I Decastelo přiznala, že jí do oblékání Třeštík rád mluví. Dle spekulací je fotograf natolik puntičkářský a možná i profesně „deformovaný“, že si právě na takových věcech zakládá. Na druhou stranu je to často zbytečná starost.

Eva Decastelo si totiž údajně po rozvodu užívá život plnými doušky. Na večírcích předvádí, že to stále umí rozjet tak, že její outfit v průběhu večera často dozná značných změn. Vztah bez svazujících pravidel by páru možná kdekdo záviděl, je však třeba podívat se na to i z druhé strany.

Hlavně žádné závazky?

Když podobně žijí dva puberťáci bez závazků, je to vlastně jedno. Užívají si, nejsou ničím spoutaní, neplánují. Na všechno totiž mají dost času.

U Třeštíka a Decastelo by ale člověk přece jen čekal jiný přístup. Byť na první pohled působí jako zamilované hrdličky, hovoří se o tom, že nemají v plánu žádné extra závazky. Proto ona nespoutanost a značná míra benevolence.

Je možné, že kdyby se rozešli hned zítra, vlastně se mezi nimi nic nestane. Zůstanou přáteli, protože to mají v povaze. Nabízí se proto otázka, proč tedy spolu vlastně chodí.

Na to znají odpověď zřejmě jen oni dva. Možná je to spolu prostě jen baví.

A až zábava přejde, půjdou si každý svou cestou, v klidu, bez emocí. Může to být za týden, za měsíc, nebo za rok. Podle jejich přátel ale spíš dříve, než později.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz