Moje šťastná hvězda

Jak to teď má se svou bývalou?

Rozvod LUCIE VONDRÁČKOVÉ (41) a TOMÁŠE PLEKANCE (39) nepatřil mezi ty nejklidnější. Jaké jsou jejich vztahy dnes a válčí zpěvačka s LUCIÍ ŠAFÁŘOVOU (35)?


Jen málokterá žena by se dokázala smířit s tím, že ji manžel vyměnil za jinou, a ještě se na ni usmívat. Lucie Vondráčková (41) je v tomto ohledu zřejmě výjimkou, protože zatímco v minulosti dštila jen oheň a síru, dnes mluví o své sokyni v lásce Lucii Šafářové (35) nezvykle smířlivě.


Jako by snad pochopila, že se k sobě s bývalým manželem Tomášem Plekancem (39) vlastně nehodili. Opravdu hodila všechny spory a hlavně manželovu zradu za hlavu, nebo je to všechno jenom jakási póza a snaha nezešílet ze samoty?


Hokejista vedle své druhé ženy jen září.

Viní ji ze svého rozvodu?

Dlouho se spekulovalo o tom, že v době, kdy to začalo v manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance skřípat, měl se už s bývalou tenistkou dávno scházet. Stejného dojmu nabyla údajně i sama zpěvačka, která si právě novým manželovým vztahem měla rozvod odůvodnit.

Šafářová, která tak dostala nelichotivou nálepku někoho, kdo rozvrátil rodinu, v níž vyrůstaly dvě malé děti, se ale ostře ohradila a takovému nařčení se léta brání. „Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Svědomí mám čisté,“ uvedla tenistka, která v současné době čeká s hokejistou druhé dítě.

Ať už to bylo celé jakkoli, nikdo včetně Vondráčkové nemá chuť ani potřebu se v minulosti nějak zvlášť šťourat. Kdo by si myslel, že je zpěvačka vůči nové manželce svého muže zaujatá, pletl by se. Dnes se prý všichni tři vzájemně respektují a přejí si jen to dobré.

Vondráčková tvrdí, že jak to sleduje, vybral si její muž k sobě správně. Podle ní vztah s Šafářovou funguje hezky a upřímně jim prý drží palce. „Já ničeho nelituju, prožila jsem s Tomášem moc krásných osm let,“ zhodnotila situaci zpěvačka. Pokud jsou její slova upřímná, nezbývá než před ní smeknout klobouk. 

S kluky má skvělý vztah

Nejlépe je vždycky vidět na dětech, jak vztahy mezi rodiči a jejich novými partnery fungují. S manželovými kluky si prý Šafářová rozumí skvěle a mají perfektní vztah. „Říkají mi teta Šafi,“ chlubí se tenistka. Teď už zbývá snad jen to, aby si i zpěvačka našla k sobě někoho, s kým jí to bude takhle dobře klapat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden