Moje sladké tajemství

Jak umět rozzářit vaše unavené oči?

V noci jste se moc nevyspala a vaše oči jsou těžké a působí unaveně? Zkuste tyto jednoduché triky.

Znáte to, celý den sedíte v práci u monitoru nebo se v noci nevyspíte, jak byste potřebovala, a druhý den je to znát. Naštěstí už existuje spousta vychytávek a triků, jak tyto neduhy zamaskovat. Opticky si zvládnete oči otevřít během několika minut.

Make-up je jistota

Ať chceme nebo ne, bez líčidel to zkrátka nepůjde. Ale díkybohu za ně. Pomohou nám se vším a díky nim budeme vždy vypadat svěže a skvěle. Pro rozjasnění očí začněte tím, že zamaskujete veškeré tmavé pigmenty a kruhy pod očima. K tomu vám pomůže korektor.

Použijte malý štěteček, aby se vám podařilo korektor nanést i na tmavá místa, která jsou jinak těžko dostupná. Jde například o vnitřní koutky očí, kde jsou stíny nejtmavší a kruhy pod očima. Na závěr vytečkujte i oblast horního víčka a celé oko, tak bude vypadat svěží.

Jak dobře nanést stíny?

Nyní máte pole připravené na nanesení stínů. Ty ale v těchto situacích použijte jen v jemných barvách. Nezapomeňte na highlighter neboli rozjasňovač. Ten použijte výhradně pod obočí a do koutků očí. S otevřením oka vám pomůže bílá linka do vnitřní spodní řasové linie. A řasenku naneste ve dvou vrstvách jen na horní řasy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden