Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Jak v létě zakomponovat do outfitu polobotky, abychom vypadaly módně?

Hitem letošního léta jsou dámské polobotky Ty však mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak povíme, podle jakých kritérií je vybírat, abychom byly letos neodolatelné. Také si prozradíme, do jakých outfitů polobotky pro ženy zakomponovat. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Podle jakých kritérií vybírat dámské polobotky na léto?


Polobotky na léto mohou mít nejrůznější podobu. Jedno by však měly mít společné. Dámské polobotky musí mít dobře odpruženou podrážku, která zvládne tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je vhodné, aby měly polobotky pro ženy prodyšný svršek. Díky němu se vám nezapotí chodidla. A to ani při zvýšené aktivitě. Dále by měly mít dámské polobotky i dokonale zarovnané švy.

Nikde nesmí nic trčet ani překážet. Barva dámské obuvi by se neměla v žádném případě odírat. I podle toho se dají rozpoznat padělky. Raději tak nakupujte boty pro ženy v ověřených e-shopech nebo v kamenných prodejnách. Kvalitní polobotky pro ženy najdete také na e-shopu oblíbeného prodejce CCC. Jsou tu k mání letní kousky v trendy přírodních i v pastelových odstínech. Záleží tak je na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Jakou velikost polobotek pro ženy zvolit a jak o ně pečovat?


Při výběru polobotek pro ženy musíme zohlednit i velikost. Nakupujeme-li obuv v kamenných prodejnách, měly bychom tak činit až v odpoledních nebo ještě lépe ve večerních hodinách. Chodidlo je tou dobou již mírně nateklé a nejlépe tak simuluje situaci v terénu.

Pokud ale raději nakupujete dámské polobotky z pohodlí vašeho domova, musíte vždy pečlivě měřit délku stélky vašeho chodidla. A jak na to? Vezměte si krejčovský metr a jinou botu, která vám sedí tzv. na míru. Vnitřní stélku boty pak změřte od špičky k patě. Naměřený údaj nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Různé světové módní značky totiž mají nuance v číslování. Správným měřením a následným porovnáváním se tak vyhnete nechtěným reklamacím. Aby vám polobotky sloužily déle než jednu sezónu, přikupte s k nim i pečující obuvnické prostředky.

Zvolte impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu nebo gel. Dámské polobotky se vám za to odvděčí delší životností. Kvalitní dámské polobotky i speciální pečující obuvnické prostředky seženete i v kamenných prodejnách CCC. Je z čeho vybírat.

Do jakých outfitů zakomponovat dámské letní polobotky?


Chceme-li, aby byl náš outfit vyšperkovaný do posledního detailu, měly bychom naše polobotky sladit i se zbytkem oblečení. Minimalistické jednobarevné polobotky můžete zakomponovat i do outfitu se vzory a s motivy. Vyberete-li si dekorované polobotky, můžete k nim naopak vybírat jednobarevné decentní oblečení. Jak říká módní pravidlo, příliš vzorů a motivů v outfitu by mohlo působit chaoticky a nesourodě. Méně znamená mnohdy více!

Dámské polobotky s třpytivými detaily pak můžete sladit i s vašimi blyštivými šperky. Elegantně působí i to, když sladíte vaše lesklé detaily na obuvi s třpytivým řetízkem vaší kabelky. Letní polobotky pak můžete nosit s módními plisovanými i trapézovými sukněmi. Hodit se budou i k maxi šatům nebo k legínám. Stylové modely dámských letních polobotek jsou k mání i v prodejnách CCC. Určitě si tak mezi nimi vyberete vhodný pár i vy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden