Můj čas na kafíčko

Jak vás ovlivňuje číslo domu?

Víte, že i číslo na dveřích domu, kde žijete, má vliv na to, jak se doma cítíte?

Také se vám někdy hned změní nálada, sotva jen přejdete práh určitého domu? Proč to tak je? A jaká je numerologická a astrologická souvislost s číslem domu, kde žijete, s atmosférou vašeho domova? Víte, jaká planeta nad vámi drží svou ochrannou ruku?

JEDNIČKA

Pod ochranou SLUNCE

Na této adrese převládá tvůrčí energie a radost ze života. Atmosféra v domě je bezstarostná a podporuje sebevyjádření. Dobře se tu bydlí těm, pro které je důležité mít na věci vlastní názor. Jednička vede člověka ke slávě a úspěchu a posiluje vnitřní kouzlo.

Její obyvatelé vypráví o krásném životě a zdá se, že jejich život je jeden velký svátek. Ideální barvy domova pro jedničky jsou jasné a červenooranžové.

DVOJKA

Pod ochranou MĚSÍCE

V tomto domě se problémy řeší mírnou cestou. Toto bydlení je vhodné pro vědce, sportovce i jasnovidce. Posiluje intelekt, emoce, vzájemnou přitažlivost i vzájemnou závislost bydlících. Probouzí citlivost, a tak se tu žije dobře i lidem zdrženlivým.

Bydlení pod tímto číslem nedoporučujeme lidem mimořádně emotivním a labilním. Ideální barvy domova pro dvojky jsou mléčné a krémové odstíny.

TROJKA

Pod ochranou MARSU

Zde se většinou všichni cítí dobře a všem se stále chce něco dělat. Sexuální i duchovní energie tady vzrůstají. Trojka poskytuje velké fyzické síly a v lásce dodává vášnivosti. Přináší úspěch v oblastech spojených s fyzickou činností a zbavuje závislosti na jiných lidech.

Nevyjádřená energie v tělě vede k lenosti a ta by v tomto domě mohla vést k nemocem. Ideální barvy domova pro trojky jsou všechny odstíny červené a vínové.

ČTYŘKA

Pod ochranou MERKURA

Tato adresa ja je vhodným útočištěm pro nejisté a neseběvdomé lidi. Čtyřka vládne energií ochrany a stability a pomáhá zklidňovat náročné situace. Je dobrá pro skupiny lidí, kteří mají stejný cíl. Posiluje intelekt a umožňuje dosáhnout úspěchu v řemeslech, při cestách i studiu.

Workoholici by se měli domu s číslem čtyři vyhnout, protože jinak je práce pohltí. Ideální barvy domova pro čtyřky jsou modrá se žlutou a blankytná se šedou.

PĚTKA

Pod ochranou JUPITERU

Dům s vibrací čísla pět žije ve dne v noci. Zdá se, že je zde nepřetržitý sled setkání a večírků. Je vhodný pro vědce a novináře, neboť stimuluje aktivitu mysli. Slučuje lidi se stejným myšlením, kteří se zabývají něčím mimořádným. Pětka posiluje sexuální přitažlivost, dodává optimismus a víru ve vlastní síly.

Kdo má rád klid, měl by se této adrese raději vyhnout. Ideální barvy domova pro pětky jsou purpurová, růžová a všechny odstíny fialové.

ŠESTKA

Pod ochranou VENUŠE

Domov je vhodný pro velké rodiny a umělce. Je naplněn harmonií a rovnováhou. Šestka probouzí přátelské a milostné vztahy. Druhý dech tu mohou chytit i páry, které spolu žijí už dlouho. Šestka dodává životu vyváženost. Proto je tu dobře všem, kdo rádi odpočívají v pohodlí.

Lidé jsou tu přívětiví, často chovají zvířátka a pěstují květiny. Ideální barvy domova pro šestky jsou béžová a světle hnědá.

SEDMIČKA

Pod ochranou SATURNU

Sedmička vnáší do života stabilitu a zbavuje člověka všeho, co brání jeho vnitřní harmonii. Dodává mu vůli a nedovoluje rozptylovat síly. Energie sedmičky poskytuje možnost soustředit se na duchovní hodnoty. Dobře se tu cítí ti, kdo se věnují ezoterice a všemu, co jim pomáhá najít životní cestu.

Tato adresa není vhodná pro materialisty a samotáře. Ideální barvy domova pro sedmičky jsou odstíny modré.

OSMIČKA

Pod ochranou URANU

Adresa s číslem osm znamená úplnost a celistvost. Proto jeho obyvatelům přichází do života úspěch v mnoha oblastech a týká se to i duchovních sfér. Osmička rozvíjí rychlost reakcí a přináší i množství nečekaných osudových zvratů, že se tomu člověk časem už přestává divit a v jakékoli situaci si umí uhájit své zájmy.

Ideální barvy domova pro osmičky jsou všechny odstíny barevné duhy a nejvíce nebeská modř.

DEVÍTKA

Pod ochranou NEPTUNU

Číslo světové harmonie poskytuje velkou vnitřní sílu a duchovní zralost. Své místo tu má láska, respekt a soucit. Ti, kdo zde žijí, rádi pomáhají jiným a věnují se charitě. V domě devítky je snadné dosáhnout hluboké moudrosti.

V tomto domě by neměli žít přecitlivělí lidé, neboť by je snadno mohly pohltit problémy jiných lidí, a tak by mohli zapomenout na své potřeby a sny. Ideální barvy domova pro devítky jsou azurová a tyrkysová.

Jak spočítáte správné číslo?

Sčítejte tak dlouho všechna čísla, než vám zbude na konci jediné. Příklad: číslo vašeho domu je 142/7. Počítejte takto: 1 + 4 + 2 + 7 = 14. Dále sčítejte: 1 + 4 = 5. Pokud žijete v domě s více byty, ovlivňuje vás samozřejmě i číslo vašeho bytu. Přičtěte k číslu vašeho domu i číslo vašeho bytu.

Tedy 5 + 13 = 18. Sčítejte dál, než zbude jen jedno číslo: 1 + 8 = 9. Toto číslo určuje vibrační číslo vašeho domova. Posilněte ho správnou barvou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden