Moje šťastná hvězda

Jak věštit z koule?

Aby věštění s koulí bylo co nejvíce účinné, je potřeba ji umýt ve vodě se solí či vyleštit sametem.

Neměla by být poškrábaná nebo poškozená a používat byste ji měli pouze vy samotní a nikdo jiný! V případě, že ji nevyužíváte, měla by být zabalená v měkké látce a také chráněná před přímým slunečním světlem, aby se neporušila její vnímavost. Co jí však prospívá, je světlo měsíční. K věštění je potřeba tichá místnost, osvětlená mírným světlem a přítomná by neměla být žádná osoba ani zvíře. Vzdálenou ji od sebe mějte na délku ruky. Buťe trpěliví, napoprvé nejspíš neuvidíte nic.

Minulost i budoucnost

V kouli můžete vidět oblaka či symboly, které musíte umět správně interpretovat. Nejvzácnější variantou jsou pak vidiny konkrétních obrazců či situací. Pokud se věci zjevují v přední části koule, jde o události týkající se současnosti, nebo věci, které nastanou velmi brzy. Pokud se události zjevují v zadní část koule, poukazují na dalekou budoucnost. Vzdalující se věci, pak mohou znamenat, že daná situace brzy zmizí z vašeho života.

Význam symbolů

Pokud se vám zjeví BÍLÉ MRAKY, znamená to štěstí a kladnou odpověď. MRAKY ČERNÉ pak smůlu a odpověď záporného ražení. Symbol SRDCE značí psychickou i fyzickou věčnou lásku, která vydrží až do smrti. Je-li však jeho zobrazení jakkoli porušené, znamená opak a milostné trable. Obrazec HADA upozorňuje na hrozící nebezpečí, nepřítele v okolí nebo zákeřné lsti a zrady. BLESK značí sílu přemoci nepřítele nebo bezvýchodnou situaci, vidíte-li však blesků víc, znamená to velký průšvih nebo trest. Pokud se vám zjeví SLUNCE a MĚSÍC společně, čeká vás štěstí v partnerském vztahu anebo usmíření. Pokud se vám zjeví VODA, znamená to, že se odpoutáte od starých problémů a přijdou nové začátky. Radostné chvíle vás čekají, pokud uvidíte VÍNO, naopak slabost a frustraci značí obrazec ZUBŮ.Symbolem plodnosti a hojnosti je JABLKO. Pokud spatříte TROJKU, znamená to počet zkoušek, které je ještě potřeba podstoupit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden