Moje sladké tajemství

Jak věštit z magické koule

Správné podmínky

Základní podmínkou je mít dostatek klidu a tmu. Neměli byste být s nikým v místnosti ani se spící osobou, ani s domácím zvířetem. Místo, kde věštění provádíte, by mělo vypadat esteticky a navozovat ve vás příjemnou atmosféru. Můžete použít bílé svíčky či krb nebo svit samotného Měsíce.

Začněte relaxací

Při věštění můžete sedět u stolu, na zemi nebo mít kouli třeba na podstavci. Tomu následně přizpůsobte i zdroj světla. V žádném případě byste neměli být oslněni. Zaujměte relaxační pozici a pozorujte svůj dech a následně i své myšlenky. Tato úvodní relaxace by měla trvat maximálně 15 minut. Před jejím ukončením si uvědomte, co budete v následujících minutách dělat a jakého výsledku byste rádi dosáhli. Můžete i vlastními slovy hlasitě formulovat přání.

Hlavní je soustředění

Nastává doba pro odkrytí koule. Otřete ji do látky, do níž byla zabalena, případně na kouli položte ruce. Pak už je třeba jen hledět do koule.

Neměly by vás při tom bolet oči a nesnažte se při tom křečovitě soustředit. Poletování myšlenek u běžných denních záležitostí také není vhodné. Někteří mohou být s viděním úspěšní hned na poprvé. Je to však Jak věštit z magické koule velmi výjimečné. Pravděpodobně teprve několikeré cvičení vás uvede do správného rozpoložení. Chce to čas.

Vnímejte, co vidíte

Základní vjemy uvnitř koule lze rozdělit do tří skupin: první tvoří vjemy mlhavé (plynoucí mraky, blikající světlo apod.). Vyzkoušejte si například dotazem, co který vjem znamená. Druhá skupina je tvořena výjevy událostí. Tento zážitek je možný u velmi vnímavých osob. Třetí jsou pak jevy symbolické (postava ženy, plamen, had apod.). K jejich dešifrování je potřeba znát mytologické obrazy. Pokud nevíte, jak některý obraz vyložit, zapište si jej a dohledejte jej později.

Pozor na otázky

Začínáte-li, neptejte se ihned na svoji budoucnost. Začněte něčím jednodušším, ideálně nějakou konkrétní otázkou. Ptáte-li se na osobu, která není přítomna, mějte u sebe vždy nějaký předmět z jejího vlastnictví, např. fotografii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden