Můj kousek štěstí

Jak vychovat modelku?

V sedmnácti odjela do Milána věnovat se modelingu. Byla z toho kariéra jako hrom.

Krásu dostala jako dar od přírody, ovšem s takovým věnem je potřeba naložit správně. Česká Vicemiss České republiky z roku 1998 Alena Šeredová (44) o tom něco ví.

A svou dceru Vivienne (1), které budou 18. května dva roky, Alena Šeredová (44) k dovednosti kterak podtrhnout ženský půvab od malička přivyká. Doma v italském Turíně se spolu vydaly obrážet butiky, aby měla slečinka na jaro nové botičky.

S Alessandrem se seznámili při lyžování v Alpách.

Kdepak nazout nějaké laciné křampy z asijského trhu! Česká modelka, moderátorka a herečka rozhodně hluboko do kapsy nemá, tak proč šetřit? Otec Vivienne, Alessandro Nasi (47) má slušné živobytí, jako dědic automobilky Fiat si nemůže stěžovat.

Botky pro dva kluky Davida (12) a Luise (14) pak zaplatí jiný bohatý muž, slavný brankář Gigi Buffon (44). Alena je teď jednou z nejšťastnějších Češek v zahraničí. V Itálii určitě...

Přestože třešnička na dortu jejímu současnému životu zatím chybí. Alessandro ji ještě o ruku nepožádal. Už naznačila, že by se nebránila. „Druhé manželství bývá šťastnější,“ řekla Alena významně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden