Můj kousek štěstí

Jak vyléčit milostné zklamání?

Nová šance.

Ve StarDance skončili těsně před branami finále, říkalo se však, že je mezi nimi velmi silné pouto. Dokonce se spekulovalo, že krásná modelka opustí partnera. Všechno je ale jinak!

Vypadali spolu úžasně! Půvabná Iva Kubelková (46) vedle svého vysokého tanečníka Martina Prágra (29) jen zářila. Hodně živě se diskutovalo o tom, co všechno mezi nimi je, probírala se i témata jako že spolu budou dál randit i po StarDance apod., což prý měl velmi těžce snášet její partner, podnikatel Georg Jirasek (65).

Tomu by se asi nikdo nedivil, nicméně se zdá, že věci se mají jinak. Neznamená to, že by si Jirasek mohl definitivně oddechnout. Tanečník však nedávno představil svoji partnerku, půvabnou blondýnku Anetu Šimečkovou (27), která dříve pracovala jako redaktorka CNN Prima News.

Také byla před časem v semifinále České Miss. Zamiloval se do ní už během StarDance. „Byla to láska na první pohled,“ přiznal. Možná právě ona byla důvodem, proč Prágr s Kubelkovou nedošli až do finále – pokud byla moderátorka svým tanečníkem okouzlená a zjistila, že si začíná s jinou ženou, mohlo to mezi nimi začít skřípat nejen lidsky, ale i na parketu.

Nebrečí

Ať to ale bylo jakkoli, nevypadá to, že by Kubelková seděla doma a brečela do polštáře. Prý se s vervou pustila do práce a říká se, že už začala plánovat letní dovolenou. Možná vyrazí do Chorvatska, kde loni natáčela seriál Na vlnách Jadranu, který se aktuálně vysílá.

Velmi se jí tam zalíbilo. A nutno říct, že i místní si krásku oblíbili. Ukázala excelentní postavičku v plavkách, takže není divu, že se začalo mluvit o poplachu na Jadranu.

Domorodci se totiž prý sjížděli zdaleka, aby se podívali na bývalou vicemiss, která je známá mimo jiné i vztahem s Jaromírem Jágrem (51). Není se samozřejmě čemu divit, moderátorka stále vypadá báječně, čas jako by v jejím případě nehrál žádnou roli.

Je otázka, jestli Prágr nakonec nezjistí, že prohloupil a nebude o Kubelkovou ještě usilovat. Ona sice pěje na svého partnera Jiraska ódy pomalu na každém kroku, je ale třeba si uvědomit, že on ji stále nebyl schopen požádat o ruku, což je přinejmenším hodně zvláštní.

Přijde teď žádost o ruku?

Jsou spolu přes jedenadvacet let, mají dvě dcery, ale svatba žádná. Jeden by si mohl začít myslet, že si minimálně jeden z nich nechává otevřená zadní vrátka.

Je ale možné, že brunetčin údajný románek ve StarDance konečně rozhýbal ledy a chystá se velkolepá veselka. A kdoví, třeba proběhne právě v Chorvatsku, na pláži, daleko od zvědavých očí veřejnosti. Koneckonců, na tajnosti si Jirasek a Kubelková vždy potrpěli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden