Můj čas na kafíčko

Jak vypadat o 10 let mladší?

Pohled do zrcadla vás tak trochu deprimuje? Rychle se omladit můžete pomocí správných omlazujících triků s líčidly, které vám dodají tu správnou jiskru!

Úprava obočí dokáže divy

Jedním z nejrychlejších způsobů, jak se vizuálně vrátit v čase o celou dekádu, je úprava obočí. Pamatujte na to, že čím bude plnější, tím pro váš výraz lépe. Chopte se tedy tužky, jejíž odstín ladí k vašim vlasům. Nejprve zlehka malými čárkami domalujte řídká místa, poté obočí vystínujte výrazně.

Světlý raději než tmavý

Tmavší nádech make-upu odhaluje vrásky, proto je lepší držet se světlejších tónů. To samé platí i u očních linek. Tvrdé černé vyměňte za lichotivější hnědé, výsledek vás překvapí! Víčka přímo prokouknou, když na ně nanesete růžové či béžové stíny.

Tvářenka je váš parťák

Dokáže totiž vmžiku rozzářit obličej a navodit odpočatý a svěží dojem. Což je přesně to, co potřebujete. S množstvím to ale moc nepřehánějte. Méně je někdy více. Pro maximální efekt si ještě zvýrazněte rty rtěnkou. Budete k nepoznání!

Parfém jako zbraň

I díky správnému parfému můžete působit mladší. Vyhýbejte se těžkým vůním na bázi růže a zvolte raději aroma grapefruitů, citronů a mandarinek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden