Můj čas na kafíčko

Jak vyřešili Gondíková a Langmajer svoje trable v posteli? Zkrotila bouřliváka!

Nikdy si moc nevěřila, ale potom sbalila vyhlášeného sukničkáře. Nepoleví a dokáže si ho udržet na uzdě?

Ona ho zachránila od zhýralého života, on ji před samotou po rozchodu. Proč je ale teď vztah herečky Adély Gondíkové (44) s Jiřím Langmajerem (52) jako na houpačce? Mají ještě šanci?

Nikdo jim před sedmi lety, kdy to dali složitě dohromady, nevěřil. Hvězda populární show Tvoje tvář má známý hlas Adéla Gondíková (44) ale dokázala téměř nemožné. A její partner, herec Jiří Langmajer (52), si je dobře vědom toho, že je s Adélou po boku lepším člověkem. „Bez ní jsem ztracený. Mám rád, když je nablízku. Jsem pak klidnější, vím, že vše funguje a nemůže se nic stát,“ vyznal se Jiří. Hned ale dodal, že v podstatě totéž mohl mít i s předchozí ženou Kamilou (48), s níž má dcery Terezu (28) a Julii (20). Jenže tehdy si prostě nedokázal pomoci a stále utíkal k alkoholu a za ženskými. Je jen otázku času, kdy to nenapravitelného proutníka chytne znovu?

Obě dcery jsou jeho věrnou kopií. Troufne si na další?

Podařilo se ho zkrotit

Jirka je údajně už i rozvedený, ale na nějaké další závazky to zatím nevypadá. Adéla se totiž vdávat nechce. Kromě dcery Nelinky (13) by sice byla pro další miminko, ale to zase nemá v plánu Jirka. Bude právě tohle kámen úrazu? Už když spolu začínali, měli kvůli téhle rozepři nejednu hádku. Však se taky několikrát rozcházeli a zase k sobě vraceli. Po cizích sukních už ale prý nekouká. Všechny jeho zhrzené a podvedené expartnerky si tak musí rvát vlasy závistí. Kvůli Adéle začal dokonce i sportovat, aby nebyl tolik naštvaný na všechny kolem sebe. „Přece jen bych pro svou holku, děti a případné vnuky rád vydržel co nejdéle čerstvý,“ přemýšlí nahlas Jirka. Do toho chodí pravidelně na akupunkuturu a to není zdaleka všechno. Ukázalo se totiž, že začal jít do sebe i v daleko choulostivějších věcech a navštěvuje hormonální jógu. Ta je sice primárně určená pro ženy v menopauze, ale starší dcera Tereza, která ho k józe přivedla, mu doporučila i sestavu pro muže.

Bývalá žena ho neudržela doma.

Svou mužnost si posiluje jógou

„Jednak dělá dobře tělu, jednak po sexuální stránce obrovským způsobem posilnila moji mužnost, a tím pádem i ego,“ vychvaluje podpůrné cvičení stárnoucí herec. Bylo mu snad od Aduš něco naznačeno? V každém případě mu to nahrazuje adrenalin, na který byl v předchozích letech zvyklý, ale kvůli úrazu při natáčení filmu Na vlastní nebezpečí už nechce riskovat jako dřív. „Mám v těle šrouby, bez nichž bych nebyl schopen fungovat. Jeden obratel mám zcela nahrazený. Hodně věcí jsem tehdy přehodnotil,“ vzpomíná Jirka. „Říkám, že jestli to nepokazím, mohl bych mít nárok na pár let šťastného života. A upřímně se pro to snažím dělat, co je v mých silách,“ dodal. Takže se společně pustili i do několikadenní očistné kúry. „Léčitelka nám naordinovala očistný padesátidenní detox. Hodně bylinek, žádné maso a alkohol. Držel to i Jirka a zvládli jsme to oba. Ale jak jsme začali grilovat, tak pivku neodoláme,“ líčí jejich velké odhodlání moderátorka. A ví moc dobře, o čem mluví. Odmala totiž trpí tím, když přibere nějaké to kilo, i když ji všichni znají jako štíhlou, ona se sebou prý nikdy nebyla spokojená už od svých šestnácti, kdy jí údajně hodně narostl zadek.

Proč je se sebou nespokojená?

Není tak divu, že se teď, když konečně narazila na muže svých snů, drží drastických diet. Jenže ty s ní mohou při jejím pracovním tempu pořádně zamávat. „Asi jsem ten poslední detox nějak přehnala, kamarádka mi najednou řekla, že to je moc, že jak jsem zhubla, tak vypadám v obličeji na dvaapadesát let a to jsem se zděsila,“ zalekla se Adéla, která chce naopak vedle Jirky vypadat mladě, aby kvůli její váze nechodil za mladšími. Trochu jí aspoň přidalo to, že si jeden den mohla zahrát na modelku. Nedávno se ukázala na jedné módní přehlídce, kde předváděla večerní šaty. Muselo to ale pro ni být hodně těžké a rozhodně nepřemýšlí o tom, že se tomu bude věnovat dál. „Do dvaceti jsem byla pěkný bucek, takže to nenapadlo mě ani nikoho jiného,“ směje se. Kdo se ale bude smát naposled? Nezbývá než doufat, že ve svém domku v Pyšelích u Prahy nezůstane s dospívající dcerkou opět sama a bez chlapa.

Bývalý manžel ji hluboce zasáhl.

Začínají se sobě až příliš podobat?

Dřív se vozila jen v oblíbeném volkswagenu. A ke všemu jedině v bílé barvě tak, jak to dělá celá její rodina.   Najednou ale přesedlala na luxusní bavoráky po vzoru svého známého přítele. Těžko říct, jestli jí lidový vůz začal být málo, a proto si raději ušetřila na pořádné žihadlo za bezmála jeden milion korun, které jí mimochodem velmi sluší, nebo se nechala od Jirky prostě a jednoduše přemluvit. Ten totiž nejezdí ničím jiným, a tak chtěl dost možná své milované dopřát stejné pohodlí. Zůstává jen otázkou, v čem je ještě ochotná svou lásku slepě následovat. V jednom má ale jasno. Do Jirkova pověstného otužování se za žádnou cenu uvrtat nenechá. „Jsem strašně zimomřivá a klepu se zimou, jen když vidím, jak leze do ledové vody. V tom ho fakt následovat nebudu,“ tvrdí se smíchem Adéla, jejímž vrcholem je prý vylít na sebe kbelík ledové vody po společné sauně. Ale marná snaha. Když spolu dva žijí, začnou se dřív či později podobat.

Chce pro ni to nejlepší či musí být po jeho?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden