Můj čas na kafíčko

Jak zhmotňovat svá přání

Poznejte nejmocnější zákon vesmíru – zákon přitažlivosti. A váš život se tak změní!

Když myslíte na své vysněné přání nebo prožitek, vyzařujete určitou vibraci, a podle známého zákona přitažlivosti k vám tato situace přijde. Když se zaměříte na to, po čem toužíte, a nebudete o ničem pochybovat, vaše touha se naplní. Zkusíte to?

Cokoli, na co myslíte, vyzařuje určitou vibraci. Vibrace, které vysíláte, odpovídají vašemu přání a právě to je zákon přitažlivosti. Pokud existuje něco, po čem toužíte, ale vy se stále soustředíte jen na to, že to nemáte, potom budete působením zákona přitažlivosti dál zažívat přesně toto, a tak ani nadále nebudete mít to, po čem toužíte.

Klíčem k tomu, aby se splnilo to, po čem toužíte, je představit si, že už to máte! Představte si, že ten pravý muž nebo hojnost je už plně ve vašem životě, a dopřejte si potěšení z této představy.

">

Čeho se bojíte, to vás nemine

Působením mocného zákona přitažlivosti k sobě přitahujete vše, na co převážně myslíte. Takže pokud se něčeho bojíte a neustále se svým strachem v myšlenkách zaobíráte, zákon přitažlivosti vám odpoví a pošle vám do života přesně to, z čeho máte strach!

Ne nadarmo staré české přísloví říká: Čeho se obáváte, to vás nemine. Obávání se je používání vlastní představivosti ke stvoření něčeho, co vlastně vůbec nechcete. Začnete-li vysílat jinou vibraci, budete k sobě přitahovat věci, které jí odpovídají.

Vibrace touhy i žárlivosti

Když porozumíte zákonu přitažlivosti, nepřekvapí vás už nic, co se vám přihodí. Pochopíte, že jste to svými myšlenkami k sobě pozvali. Je velký rozdíl mezi myšlenkami, kdy dovedete ocenit svého partnera, a myšlenkami, co všechno byste na partnerovi chtěli změnit.

Vztah odráží to, jaké myšlenky u vás převažují. Protože svůj vztah tvoříte svými myšlenkami. Ani vaše touha po zlepšení finanční situace se nemůže naplnit, pokud žárlíte na cizí majetek, protože vibrace vaší touhy a vibrace vaší žárlivosti jsou odlišné.

Vaše emoce jako jasný navigační systém

Jakmile si začnete představovat, že vaše přání už je ve vašem životě, začnete vyzařovat úplně jinou vibraci, a zákon přitažlivosti umožní, abyste to zažili i ve skutečnosti. Proto zaměřte svou pozornost na to, jak se cítíte.

Pokud vaše myšlenky odpovídají vašemu přání, cítíte se dobře, od spokojenosti k dychtivosti a radosti. Myslíte-li ale jen na to, co nemáte, cítíte nespokojenost, vztek, nejistotu a depresi. Vaše emoce jsou pro vás jasným navigačním systémem, díky kterému se dostanete ke všemu, po čem toužíte.

Přání a přesvědčení se liší

Když pochopíte svůj způsob myšlení, umožní vám to, abyste snadno a vědomě vytvářeli svou realitu. Postupem času objevíte, že veškerá přání, která máte, lze snadno uskutečnit, protože neexistuje nic, co byste nemohli dělat, mít nebo tím být.

To, co se sobě podobá, se přitahuje, a tak vibrace vaší bytosti musí odpovídat vibraci vaší touhy, abyste dostali to, po čem toužíte. Nemůžete si něco přát, očekávat, že to dostanete, a přitom si stále zoufat, že to ještě nemáte, protože vibrační frekvence nedostatku hojnosti se velice liší.

Žádejte, a bude vám dáno

Vaše přání a vaše přesvědčení si musí vzájemně vibračně odpovídat, abyste dostali to, co si přejete. Když se to děje, vesmír okamžitě odpovídá na vaše vibrační požadavky, ať už je umíte vědomě pojmenovat, nebo ne.

Bez ohledu na to, o co žádáte a zda o to žádáte slovy, nebo jen myšlenkou v duchu, je vaše žádost pokaždé vyslyšena. Díky prožitkům a situacím, které se vám v životě dějí, se ve vás rodí vaše přání. A vesmír vyslyší vaši žádost. Jak se říká: Žádejte, a bude vám dáno.

Pozitivní slova dokážou hotové divy

Vědecké výzkumy ukázaly, že když naplníme dvě lahve obyčejnou vodou, a ma každou dáme jiný vzkat, voda zaraguje různě. Na jednu nalepíme papírky s pěknými slovy a zmrazíme ji.

Pod mikroskopem se pak ukážou překrásné ledové krystaly zmrazené vody. Uděláme-li totéž, ale na papírek napíšeme hrubé a negativní výrazy, uvidíme nepodařené ledové krystalky. Proč to tak je, vědci zatím neumí odpovědět...

SPLŇTE SI PŘÁNÍ S POMOCÍ SKLENICE VODY

Tou nejefektivnější metodou, jak využít sílu a moc vašeho podvědomí, je i stará tibetská „metoda sklenice vody“. Uplatněte ji pokaždé, když si přejete, aby se vám v životě něco vyplnilo.

1. Večer před usnutím si napište na papír své přání. Třeba: „Jsem šťastná a milovaná žena. Přitahuji úspěch, zdraví a pozitivní energii. Každý den jsem mladší a hezčí…“

Formulace musejí být jasné a konkrétní, bez použití částice „ne“. Když své myšlenky zapisujete, získávají doplňující sílu. Tyto myšlenkové formule dokážou nabít silnými vibracemi vodu.

2. Nahoru na papír postavte sklenici čisté vody, nejlépe pramenité nebo z tajícího ledu. Potom si promněte dlaně. Teplo, které na nich ucítíte, je vaší energií. Přiložte dlaně ke stranám sklenice, ale nedotkněte se jí.

Energie vašich rukou posiluje váš záměr a nabíjí vodu. Abyste mezi dlaněmi opravdu cítili pocit silné energie, budete muset postup procvičovat nejméně několik týdnů.

3. Opakujte nahlas, co jste si zapsali. Snažte se přitom si s maximální přesností představit to, co říkáte. Tuto proceduru provádějte před spaním a myslete na své přání před tím, než usnete.

Ráno po probuzení vodu vypijte. Zkuste to, tahle metoda opravdu funguje! Přejeme vám hodně úspěchů ve splnění vašich přání!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden