Moje sladké tajemství

Jak získat víc peněz

Potřebujete: Tužku, papír, 2 zlaté svíce, misku, rýži nebo čočku, minerální vodu

Postup:

1 Vyberte si místo, kam dopadá sluneční paprsek, a na toto místo umístěte misku s rýží nebo čočkou a misku s vodou, která by měla být minerální.

2 Po každé straně misky zapalte zlatou svíci. Zatímco hoří, probírejte se rukou v rýži nebo čočce a myslete na to, jak nemáte výrazný finanční problém, jak se vám daří, jak máte radost z práce, jak vám šéf přidává, prostě, co vás napadne.

3 Potom na čistý papír napište slova, která pro vás znamenají výsledek hmotného úspěchu.

Například zaplacené složenky, úspěšné splácení hypotéky, opravený dům, bezproblémové placení nájmu apod. Vše, co budete pokládat za úspěch.

4 Nakonec se zadívejte do misky s rýží a pevným hlasem řekněte: Vejdi slunce do těch darů, ať život můj je plný zdaru. Ať hřeje mě úspěch a štěstí, jak zlato paprsků cesty.

5 Rýži či čočku vysypte opatrně a rituálně do misky s vodou a postavte ji na papír, kam jste napsali slova hmotného úspěchu.

6 Druhý den, až bude vycházet slunce, vysypte obsah misky do tekoucí vody, papír zahrabejte do země na slunečném místě. Země teď hlídá vše, co jste si přáli a dosáhnete úspěchu.

Vhodný čas pro rituál: Rituál se provádí za Novu, nebo v den Slunce, kterým je neděle. Úplně nejlepší je vybrat si neděli, kdy přibývá Luna, nebo je v Novu. Rituál se provádí za slunečného dne v co největším kontaktu se Zemí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden