Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Jak zlepšit a obnovit zdraví vašich střev a zažívání, abyste se na jaře cítili skvěle

Dlouhé zimní období prožíváme většinou v pomalejším tempu. Bilancujeme, dáváme si předsevzetí do nového roku a přemýšlíme co dál.

Na jaře se vždy ozve naše zdraví, ať je to typickou jarní únavou nebo sezónní atakem nemoci. A proto chceme posílit svou imunitu cvičením, zdravou stravou, vitamíny…

Málokdo tuší, že největším imunitním orgánem jsou střeva. Na nich záleží, jestli tělo vstřebá všechny důležité živiny a odolá útoku různých patogenů.

Střeva reagují na nejrůznější čerstvé průmyslově nezpracované potraviny. Mezi nejvíce osvědčené pro tento účel patří jogurty, banány, chřest a vločky.

Existuje mnoho zdravých potravin, abyste si užili jaro bez například nadýmání. Stačí vyměnit některé potraviny za jiné, a uspokojit náš střevní mikrobiom .

Jak zlepšit zažívání a kondici vašich střev?

Střeva se nazývají druhým mozkem a v našem těle vše souvisí se vším. To znamená dopřát si dostatek spánku, tekutin, chození ven, celkové zklidnění.

Udělejte si ze zdravého životního stylu program. Řiďte se pravidlem 80/20 – na 80 % zdravých potravin si můžete dopřát 20 % hříšných. Pak to tělo může zvládnout.

Co když už vás trápí střeva a zažívání déle?

Může to být pálení žáhy, afty, reflux, bolest žaludku, autoimunitní onemocnění, zánětlivá onemocnění střev, průjem, zácpa, hemoroidy a spoustu dalších přidružených neplech jako jsou cholesterol, ekzémy, lupenka, celiakie…

Nejlepší způsob, jak podpořit zažívání, je zařadit alespoň 6 denní kúru pro normální činnost střev. Přidejte si k tomu i výborného pomocníka.

Vitestin® je potravinový doplněk, který napomáhá střevní rovnováze. Je to směs asi 10 českých bylin, které metabolizují ve střevech a podporují růst zdravého mikrobiomu a napomáhá ke zdravé funkčnosti všude tam, kde je sliznice.

Dopřejte si dárek, který zlepší zdraví vašich střev.

KOUPIT KÚRU

Podpořit tak tělo v očistě lze i preventivně nebo i při plánovaném půstu.

Jídelníček pro zdravá střeva

Pro zlepšení růstu bakterií, které jsou prospěšné pro zdraví střev. Pár tipů a receptů na základě zkušeností lidí, které jsou sestaveny tak, aby vám pomohly s problémy se střevy a zažíváním. Sestavili jsme z nich malou kuchařku, kterou si můžete stáhnout jako dárek.

Jinými slovy, správně fungující střeva jsou nezbytnou podmínkou celkového zdraví.

STÁHNOUT KUCHAŘKU

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden