Komerční sdělení
Moje sladké tajemství
Jak zregenerovat střeva a zažívání? Výsledky českého výzkumu!
Jak zregenerovat střeva a zažívání? Výsledky českého výzkumu!

Vitestin® přirozeným způsobem harmonizuje střeva a trávicí systém a pomáhá jim obnovit normální přirozenou činnost. Má blahodárné účinky na ústní dutinu, jícen i žaludek, tenké a tlusté střevo včetně konečníku. Jedná se o jedinečný bylinný nápoj ve formě doplňku stravy. Protože zdravá střeva jsou klíčová pro imunitu a tím pro celkové zdraví.

Vitestin® se již 7 let úspěšně vyrábí v Český Budějovicích. Tento unikátní přírodní bylinný nápoj působí prospěšně na harmonizaci střev, sliznic trávicího traktu a prevenci.

Vitestin® není žádným chemickým doplňkem stravy. Je vyroben ze speciální vyvážené směsi čtrnácti bylin a aloe vera, která pomáhá přenášet extrakty z bylin, pokrývá sliznici střev a tím zajišťuje příznivé účinky bylin ve střevech, dále obsahuje pravý ženšen a filtrovanou vodu bez chloru, hormonů, léků, rtuti, azbestu, olova, radonu a dalších škodlivých látek. Neobsahuje žádná přidaná aroma ani konzervanty.

Vlivem speciálního výrobního procesu se zachovává energie a potenciál bylin. Byliny se navzájem podporují a umocňují se ve svém účinku, který by samostatně nebyl tak výrazný. Celá substance je energeticky vyladěná a vyzkoušená pomocí vlastního výzkumu.

Výroba Vitestinu

 

Ryze česká firma NATURA IMUNECO byla založena v roce 2017. Ve svých laboratořích v Jihočeském vědeckotechnickém parku vyvinula vlastní recepturu unikátního doplňku stravy. Prostřednictvím vlastního výzkumu se zaměřila nejen na účinky Vitestinu při Crohnově chorobě, ulcerózní kolitidě, ale také na chronické průjmy, zácpu, syndrom dráždivého tračníku a další potíže zažívacích cest.

 

Vitestin® je zcela výjimečný svým rozsahem a účinky. Pomáhá při léčbě průjmů, zácpy, nadýmání, hemoroidů a mnoha dalších potíží. O tom svědčí i spokojení zákazníci. Milan Michal z Neratovic napsal: „Čtyři roky jsem zkoušel různé přípravky z lékárny, kvůli svému problému s vyprazdňováním. Nic ale nepomáhalo. Až výrobek Vitestin ten problém upravil. Po osmé sklenici se to zlepšilo o 80 procent. Též se mi srovnal krevní tlak. A dolů mi šel pomalu i cukr.“

„Vitestin® jsme vyvinuli na základě vlastního výzkumu, studia IBD a trávicího traktu, studia bylin a bylinných receptur. Neustále jsme vylepšovali výrobní postup a technologie. Velkou pomocí pro nás byly také poznatky a zkušenosti našich zákazníků,“ dodává jednatel firmy Jiří Šuster.

Kuchařka zdarma ke stažení

Protože Vitestin® za 7 let výroby s vynikajícími výsledky u lidí také s úspěchem vyzkoušeli a otestovali i u zvířat, vznikl i Vitestin® VETERINA.

Novinka určená pro dobré zažívání zvířat, na péči o jejich střeva a sliznice v celém zažívacím traktu.

Receptura obsahuje byliny vhodné pro zvířata a je obohacena o výtažek ze lněného semínka. Pomáhá při zánětech, kolikách, bakteriálních, virových a parazitárních infekcích zažívacího ústrojí i přidružených orgánů. Dobré zkušenosti jsou např. i s kokcidiemi a dalšími problémy u psů, koček, morčat, křečků, králíků, ovcí, koz a koní. Další výzkum probíhá.

Vitestin VETERINA

Vitestin® je čistě přírodní, bylinný a velmi jemný, nepředstavuje zátěž pro jiné orgány a nemá vedlejší účinky, pokud nepočítáme ty pozitivní.

Výrobky si můžete objednat online přes webové stránky, kde najdete další informace o jeho působení, zkušenostech dalších zákazníků a hlavně dávkování. Najdete ho ale i v kamenných prodejnách po celé České republice.

 

Vitestin týdenní kúra

https://youtu.be/-bW6ySXjM1A?feature=shared

 

Autor foto: NATURA IMUNECO

Související články
Velká hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, a ve své době idol dívčích srdcí, skladatel, zpěvák a zakládající člen kapely Lucie, Michal Penk, se opět hlásí o své slovo. Společně se svou skupinou se rozhodl nastartovat opět koloběh věcí a vydává se na česko-slovenské turné. Stejně jako před lety dokázal svým krásným hlasem a příjemným […]
Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce […]
Značka Skechers přichází s druhou edicí Skechers x Jen Stark okouzlujících a barevných designů na obuvi, které oživí váš šatník na celou sezónu. Po velkém úspěchu první série, která se rychle vyprodala, obnovuje Skechers spolupráci s umělkyní z Los Angeles a uvádí svou nabídku se širokou paletou stylových tenisek. Kolekce, která je nyní dostupná pro […]
Moje sladké tajemství / 30.5.2024
Milujete italskou pizzu, ale chcete jíst zdravě? Z pohodlí domova si můžete připravit takovou, která je nejen nízkokalorická a nutričně plnohodnotná, ale taky neodolatelně chutná. Při vlastní přípravě získáte kontrolu nad použitými ingrediencemi a můžete si být jisti, že výsledek se obejde bez konzervantů. Připravte si ingredience podle našeho receptu a pochutnejte si na skvělé […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz