Moje šťastná hvězda

Jak zvládá Lucie Křížková manželství na dálku?

Moderátorce LUCII KŘÍŽKOVÉ (38) se život obrátil vzhůru nohama ve chvíli, kdy byl její manžel odsouzen. Vztah na dálku zatím zvládají, i když je to někdy těžké...


Jachtař David Křížek (50) si odpykává trest za pomoc při vytunelování kampeličky Metropolitní spořitelní družstvo. Manželé od začátku tvrdí, že bohužel naletěl, když věřil kamarádovi a podepisoval dokumenty, které si pořádně nepřečetl. To ale na odsouzení bohužel nic nezměnilo. Jak manželé celou situaci zvládají?


Jsou v pravidelném kontaktu


Moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (38) nedávno prozradila, že Křížek může z vězení volat každý den, takže mají alespoň takto vždy dvacet minut pro sebe. A jednou za měsíc za ním může jet spolu se synem Davidem (10) a dcerou Lolou (5) na návštěvu.


Jachtař už sedí za mřížemi rok a půl.

S nikým zatím problém neměla

Partneři tak zatím vztah na dálku zvládají. Lucie má štěstí, že kolem ní nejsou lidé, kteří by se jí posmívali nebo jí dávali pocítit, že má za manžela kriminálníka. Dokonce ani děti ve škole to prý s Davídkem neřeší.

Sama říká, že si jen musela odstranit některé lidi ze sociálních sítí. Přesto je na ní vidět, jak ji situace sžírá a jak moc by si přála, aby mohla být rodina konečně pohromadě.

Děti jsou jí největší oporou

To se jí ale zatím nesplní. Když už jí dochází energie, naštěstí má poblíž milované děti, které jsou se vším plně obeznámeny. Ty jsou podle ní jejím největším hnacím motorem a důvodem, že všechno relativně zvládá. A ještě jeden recept na „blbou náladu“ našla – když je nejhůř, vleze si do sudu se studenou vodou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden