Moje šťastná hvězda

Jak zvládnou velkou krizi?

Herečka JITKA ČVANČAROVÁ (42) se svým mužem PETREM ČADKEM (42) už údajně není tak spokojená jako dřív. Vše se jí má pomalu hroutit.

Už nějaký ten pátek jsou manželé a za tu dobu si prošli dobrým i špatným obdobím. Mezi herečkou Jitkou Čvančarovou (42) a jejím manželem Petrem Čadkem (42) to v poslední době není zjevně moc veselé.

Největším kamenem úrazu má být Jitčina popularita. Díky pořadu Tvoje tvář má známý hlas a seriálu Kukačky se stala opět jednou z nejoblíbenějších hereček,
a tak není divu, že má několik stovek nápadníků.

To se ale nelíbí jejímu muži, jenž má na svou milovanou hodně žárlit. Někdy prý víc, než je zdrávo. Jitka zřejmě ráda provokuje. I její expartner Martin Hofmann (42) si ji prý hodně hlídal.

Má něco se svým kolegou?

Sympatický Čadek nežárlí jen na její fanoušky, kteří ji den co den zvou na rande a zasílají své intimní fotografie, ale hlavně na jejího seriálového kolegu Jana Dolanského (43).

Už od počátku natáčení si s ním Jitka perfektně rozumí a rázem se z nich stali i moc dobří přátelé. ,,S Janem se mi moc dobře hraje, je to skvělý parťák
a věřím, že diváky naše dějová linka baví,“ svěřila herečka.

Mezi kolegy se totiž začalo proslýchat, že si jsou až moc blízcí. Možná je to tím, že má Dolanský neustálé neshody s manželkou, herečkou Lenkou Vlasákovou (48), a tak si občas potřebuje promluvit s někým, kdo mu rozumí.

Ani Čvančarová v poslední době údajně nemá bezproblémové manželství, nejspíš i proto si tak moc rozumějí. Jitka se ale měla rozhodnout, že chce manželství
s Petrem za každou cenu zachránit.

Obětuje kariéru

Podle našich zdrojů má Čvančarová toužit ještě po jednom miminku. Právě to by totiž mohlo do jejich života vnést zase tu rodinnou pohodu, na jakou byli až
donedávna zvyklí.

Jenže je nejspíš sama, kdo by si další přírůstek do rodiny přál. Čadek si chce podle všeho totiž užívat hlavně své ženy, a to by s dalším dítětem šlo asi jenom těžko.

Přitom Jitka by prý klidně obětovala svou hvězdnou kariéru a hromadu peněz, které si může i nadále vydělávat. Má tedy jejich manželství ještě cenu zachraňovat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden