Moje sladké tajemství

Jak zvýšit partnerovi libido?

Sladký meloun

Meloun pomáhá uvolnit cévy, což usnadňuje, aby se partner mohl předvést v celé své kráse. Pokud muž meloun konzumuje pravidelně, předchází tím vzniku problémů s erekcí. Jestli ho ten váš nemá rád, podávejte rajčata nebo grapefruit.

Dávkovaný kofein

Dvě až tři kávy denně milostnému životu muže prospějí a snižují pravděpodobnost erektilního selhání o 42 procent. Je libo radši hořkou čokoládu? Přidejte ji do piknikového košíku a vyrazte do přírody. Vezměte i pistácie a vlašské ořechy..

Losos a tučné ryby

Uvolnění krevních cév zajistí i konzumace lososa, makrely, sardinek či čerstvého tuňáka. Mušle, slávky nebo chobotničky sice obsahují „omega trojek“ jen velmi málo, ale na druhou stranu – lepší něco, než nic. Dopřejte je sobě i jemu!

Chilli papričky

Průtok krve jako hrom? Pikantní jídlo to jistí. Konzumace kořeněných potravin zvyšuje hladinu testosteronu. Důvod? Autoři výzkumu poukázali na kapsaicin, sloučeninu, která se nachází právě v chilli.

Spásný zelený čaj

Poté, co do partnera nasypete něco ostrého, uklidněte ho šálkem zeleného čaje. Sloučeniny nazvané katechiny pomáhají přeměnit tuky na energii, což vede k lepšímu průtoku krve.Na co kupovat modré pilulky?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden