Můj čas na kafíčko

Jaká bohyně ovlivňuje váš život?

Můj čas na kafíčko

Každá kultura měla své bohy a bohyně, jejichž energie ovlivňovala různá znamení. Již ve středověku myslitelé věděli, že se v každé ženě ukrývá bohyně, jen je třeba zjistit, která to je a jaké poslání ženě určila.

Beran – Athéna

Protože byla Athéna bohyní moudrosti, války a spravedlnosti, je i pro vás velmi důležité dbát na svou individualitu, vášeň a hodnotu. Pokud vás někdo zklame nebo vám ublíží, nečekáte ani vteřinu a okamžitě jdete do boje, ale s vrozenou diplomacií. Lidé ve vašem okolí obdivují vaši přirozenou autoritu.

Býk – Lakšmí

Vaší bohyní je hinduistická bohyně Lakšmí, která i ve vás probouzí sílu, plodnost a krásu. Důležití jsou pro vás lidé, kteří si váží nejen peněz, ale také nemateriálních věcí. Pro ženy zrozené pod nadvládou Lakšmí je velmi důležitý jejich vzhled, tělo je jejich

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden