Můj čas na kafíčko

Jaká bude její svatba?

Když na začátku letošního roku byla partnerem Michalem Topolem (35) požádána Alice Bendová (47) o ruku, byla z toho úplně paf. Už možná ani nečekala, že se toho dočká.

„To ti to trvalo, ty můj blboune nejapnej,“ okomentovala tehdy na sociálních sítích snímek, na kterém byla její ruka s krásným prstenem na levém prsteníčku.

Už chce být vdanou paní

A i když se ještě před lety do další svatby nehrnula, teď to vypadá, že už se jí nemůže dočkat. A dokonce by byli s Topolem rádi, kdyby vše stihli uskutečnit podle tradice „do roka a do dne“. „Svatba bude, jen nám zatím neřekli termín,“ prozradila Bendová, jak to momentálně s přípravami vypadá.

Zvláštní ale je, že společně se snoubencem stále tají i místo. „Zda to bude na chalupě na Kanárech, nebo u nás doma na zahradě, se uvidí,“ drží všechny své fanoušky v napětí, kde vlastně nakonec svůj velký den prožije.

Asi to bude netradiční svatba

V jednom má ale jasno, nepůjde o nic strojeného, chtějí to mít spontánní a potrhlé, jako jsou oni dva. Dokonce se Alice ani nechystá ve svůj velký den obléknout bílé šaty, ale netradičně šedé.

Prostě to prý bude pohoda, taková letní party. Co ale nepodceňuje, je hubnutí. Evidentně chce, aby na svatbě vypadala co možná nejlépe. Snaží se tak pravidelně běhat a samozřejmě si dává pozor i na jídelníček. I když asi občas ujede, ostatně asi jako každá z nás.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden