Můj kousek štěstí

Jaká je Ivanka ve skutečnosti?

Ivana Gottová (40)

Od loňského podzimu, kdy jejímu manželovi Karlu Gottovi (76) lékaři diagnostikovali zákeřnou rakovinu, stála Ivanka Gottová (40) věrně po jeho boku. Chovala se jako pozemský anděl. Ve skutečnosti má však Gottová také své mouchy!

Několik dlouhých měsíců se manželka nejznámějšího českého zpěváka a čtyřicetinásobného Zlatého slavíka Karla Gotta (76), moderátorka, herečka a matka dvou krásných holčiček Charlotty Elly (10) a Nelly (8) Ivana Gottová (40) musela starat o svého nemocného chotě. A jak říká sám Mistr, Ivanka byla prostě skvělá a jeho srdce si tak získala ještě mnohem víc než kdy předtím. Jen málokdo však tuší, jak moc vyčerpávající boj pro ní tohle doposud nejnáročnější období jejího života představoval. Během těch nejtěžších chvil, kdy byla velkou psychickou i fyzickou oporou pro všechny kolem Karla Gotta, pro něj samotného a ještě se zároveň snažila komunikovat s veřejností a s médii, se však Ivana musela také lecčeho vzdát. Z krásné a vždy upravené moderátorky VIP zpráv se tak stala ustaraná a znavená matka v domácnosti. A bolest, utrpení a strach ze ztráty manžela zřejmě zanechaly nesmazatelné stopy na její duši.

O muže se starala skvěle

„ Jsem vděčný, jak se o mě Ivanka intenzivně a pečlivě stará, opravdu čtyřiadvacet hodin denně," říkal v průběhu své vleklé nemoci, při které mu lékaři zjistili rakovinu mízních uzlin, diamantový slavík, kterého miluje celý národ. Každá strana má však vždy dvě mince a tak i obětavá Ivana Gottová, kterou média v posledních měsících líčila jako hotovou světici, svatá a bezproblémová rozhodně není. Své o tom ví i její bývalý kolega z televize Prima Petr Vágner (38), se kterým Gottová moderovala VIP zprávy. Za moderátorským pultíkem strávila víc než pět let svého život, kvůli nemoci svého muže však loni v létě musela televizní prostředí opustit. Kolega Vágner, se kterým si Gottová zřejmě nepadla úplně do noty, však nyní na manželku nejznámějšího českého zpěváka všech dob prozradil, že umí být taky pořádně protivná a nepříjemná!

V televizi neuměla improvizovat

„S Ivanou bylo těžké moderovat ve dvojici! Byla zvyklá, že vše bylo předem domluvené, improvizace a spontánní věci zkrátka odmítala. Ona měla ráda, když v tom byl pořádek! ,“ vypráví Vágner, který si kdysi zahrál také v nekonečném seriálu Ordinaci. Někdy prý vysloveně odmítala jeho nápady a nesmyslně tak lpěla na nepsaných zákonech, které šly mnohdy na úkor kvality vysílání. Snad i proto, že neměla ani situaci ve vlastní rodině pod kontrolou, rozhodla se nakonec z televize odejít a starat se naplno o svého nemocného muže, o děti a o domácnost. A improvizovat přitom určitě musela! Vždyť se zákeřnou rakovinou mízních uzlin a následnými potížemi nemohl dopředu opravdu nikdo počítat! Snad jí těžká rodinná situace pomohla dostat se i ve vývoji vlastní osobnosti zase o kus dál.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden