Můj čas na kafíčko

Jaká je pravda o vztahu Gregorové s Koptíkem?

Platí za jeden z nejpodivnějších a zároveň nejsledovanějších párů českého showbyznysu. Je všechno jinak, než se zdá? Na to se teď všichni ptají v souvislosti se zvláštním vztahem sebevědomého kolouška Ondřeje Koptíka (32) s více jak o třicet let starší herečkou Hanou Gregorovou (64).

Ti do teď na lidi kolem sebe působili více méně jako zamilované hrdličky. Zdání ale může klamat! Ve chvílích, kdy si myslí, že nejsou nikomu na očích, se totiž k sobě navzájem chovají úplně jinak. Místo pusinek a objímání je jejich vztah daleko chladnější, než před časem působil.

Dokazuje to i jejich nedávná návštěva divadla, kam ale každý přišel sám za sebe. Když se setkali, tak se jen vzájemně pozdravili, prohodili nenuceně pár slov a každý se bavil s někým jiným. Ondřej navíc dorazil v doprovodu jiné ženy, kterou vydával pouze za svou kamarádku. Jak to tedy celé ve skutečnosti je? Skončila tahle velká láska? To ví zatím jenom oni dva. Ale vše nasvědčuje tomu, že vztah není tak harmonický, jak oba dva na veřejnosti předváděli!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden