Můj čas na kafíčko

Jaká jste podle květin?

Vyberte si květinu, kterou máte nejraději a zjistěte, jaká jste vy sama!

Víte, že květina, která se vám líbí, o vás může všechno prozradit? Ženy jsou totiž jako květiny. Přivoňte si a prohlédněte si je. Která z deseti nejoblíbenějších květin vás láká nejvíc? Taková jste i vy sama a tak vás vidí muži!

Orchidej

Býváte často uzavřená, působíte odtažitě a jen málokdy řeknete nahlas, co si myslíte. Jen mezi svými nejbližšími umíte ukázat svoji citlivou povahu, kterou jindy schováváte za svoji přísnou, odtažitou masku. Máte auru tajemna, která k vám ostatní přitahuje a zvlášť muži jsou z vás bývají celí paf. Potrpíte si na celkový dojem a nikdo vás snadno neovlivní.

Slunečnice

Jste oduševnělá a zakládáte si na tom, aby byl váš partner takový, jako vy a tak vám stačil. Odpustíte mu, že je gaučový povaleč, ale musí se s vámi umět bavit o všem, co vás zajímá. Jste velká individualistka a často k životu nepotřebuje nic a nikoho. Máte pocit, že všechno uděláte lépe a rychleji, než někdo jiný, a tak si nerada říkáte o pomoc.

Růže

Máte sice trochu komplikovanou povahu, ale rozhodně nepostrádáte osobité kouzlo a charisma. Nejlépe se cítíte s mužem, s kým se můžete uvolnit a a který stejně jako vy uznává heslo: Nejdřív práci a pak zábava. Neuznáváte kompromisy a někdy se zdáte být trochu trochu panovačná, protože od sebe i ostatních vyžadujete jen to nejlepší.

Kopretina

Máte sklony k pedantství a perfekcionismu, jste vždy upravená a od partnera vyžadujete totéž. Ve špinavých botách a zmačkané košili byste ho ven nepustila. Jste přátelská, sebevědomá, milujete společnost a společnost miluje vás. Ráda se seznamujete a jste ochotna každému pomoci. Ráda si dopřáváte hezké věci, i když víte, že je úplně nepotřebujete.

Karafiát

Jste spolehlivá partnerka a pro své blízké uděláte cokoliv. Často působíte chladně, protože skrýváte své emoce. Ti, co vás opravdu milují, ale brzy zjistí, že je to jenom vaše skrytá obrana. Nepotrpíte si na zbytečná dramata a romantické projevy lásky. Na takové zbytečnosti vy zkrátka nemáte čas. Jste velká realistka a stojíte pevně nohama na zemi.

Konvalinka

Na muže působíte jako křehká princezna, kterou je potřeba ochraňovat před světem, ve skutečnosti jste ale velmi racionální a dokážete se o sebe postarat sama. Vaši cílevědomost vám může každý závidět. Nikdy se nespokojíte s průměrem, umíte si užívat život a milujete prožitky: dobré jídlo, netradiční dovolená, tak si představujete ráj.

Tulipán

Jste čestná a ve svém životě se řídíte heslem: "s poctivostí nejdál dojdeš". Nesnášíte stereotyp, nespravedlnost a intriky a ze všeho nejvíc lži a nevěru. Kdo vás zklame, je vám už navždy lhostejný. Jste zábavná žena do nepohody a milujete dobrodružství. Nevydržíte dlouho na jednom místě a pořád musíte mít dojem, že vás něco žene dopředu.

Jasmín

Nejste hádavý typ, nežárlíte a jste plná soucitu k ostatním. Celý život hledáte partnera, který by pro vás byl spřízněnou duší, dokončoval by vaše věty a kterého byste milovala i po dvaceti letech. Jste harmonicky založená. Máte spoustu nápadů a milujete, když k sobě věci i lidé dokonale ladí. Nejraději relaxujete v klidu přírody nebo s rodinou.

Šeřík

Svému protějšku dokážete projevovat až spalující vášeň. I když máte romantickou duši, potřebujete mít neustále nové zážitky. Když získáte to, co chcete, vzápětí zase zatoužíte po něčem novém. Jste samostatná a máte ráda, když si o všem můžete rozhodovat jen sama. Stejně, jako vůně šeříku, máte i vy omamnou radost ze života.

Pampeliška

Rodina je pro vás vším a místem k opravdovému odpočinku. Dlouho trvá, než se někomu otevřete, ale pro své blízké uděláte cokoliv. Ráda sníte s hlavou v oblacích a tak potřebujete, aby vás partner dokázal stáhnout zpátky na zem. Občas býváte melancholická, máte skvělé organizační schopnosti a i nepříjemné věci umíte sdělovat s taktem.

Vlčí mák

Jste velmi temperamentní, často podléháte záchvatům žárlivosti a bývá pro vás obtížné zkrotit svůj vnitřní oheň. Srší z vás energie, vášeň a živelnost. Muži ve vás vidí ženu vamp, na kterou neumí zapomenout. Jste bezprostřední, plná optimismu a nadhledu nad životem. Ráda si užíváte, dopřáváte si krásné věci a netušíte, co to je velké šetření.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden