Moje šťastná hvězda

Jaká líčidla používat v létě

Každá žena má nějaký standard, jak vypadat, ale v létě, kdy nás trápí krůpěje potu, je vhodné z některých nároků slevit.

Vletních měsících musíte obzvlášť dbát na správnou péči o pleť. Pečlivě se odličujte, dostatečně hydratujte, ale hlavně používejte přiměřené množství kvalitních líčidel. Pleť pak nebude působit unaveně a bude lépe dýchat nežli pod vrstvami make-upu a pudru.

DOBRÉ TIPY


  • Barvu rtěnky v každém případě volte podle toho, ve které se cítíte dobře, ale především ji používejte v kombinaci s balzámem a klidně v oranžové barvě. Použijete-li linky na oči, měly by být voděodolné a nejlépe gelové. Pro letošní léto zvolte hnědou barvu. Oční stíny vám budou slušet, i když se rozhodnete pro méně nápadné, přirozenější barvy a doplníte je jen jednou zářivou, která bude ladit s vaším outfitem. Obočí uhlaďte kartáčkem a velice hezky vypadá, je-li stejné barvy, jako máte vlasy. Řídké obočí lehce vylepšíte vyplňovací tužkou.


KOREKTORY A PUDRY

  • Tekutý korektor nesmí chybět v žádné kosmetické taštičce, snadno zamaskuje veškeré drobné nedostatky (např. tradiční Cover Make up od Dermacolu). Volte tekutý na přírodní bázi a hlavně voděodolný. Na lesknoucí se pleť používejte matový pudr, ale jen ve slabé vrstvě.


FIXAČNÍ SPREJ NA MAKE-UP

  • Chcete-li se cítit komfortně, používejte lehký sprej fixující make-up, který prodlužuje jeho životnost. Nanášejte ho ze vzdálenosti 20 až 25 centimetrů od obličeje. Oči vždy zavřete. Snadno se nanáší, rychle zasychá a jako bonus obsahuje vitaminy, nejčastěji A, C a E.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden