Moje chvilka pohody

Jaké ošetření prospěje právě vaší pleti?

Trápí vás pigmentové skvrny, dehydratovaná pleť, vrásky nebo ochablé tváře? Poradíme vám, jaký omlazující zákrok vám pomůže nejvíc.

Krevní plazma

Nejčastějším problémem mnoha žen po čtyřicítce je prohlubování vrásek a ochabování pleti. Nejideálnějším zákrokem je plazmaterapie. „Při ošetření se do podkoží aplikuje látka tělu vlastní – krevní plazma obsahující růstové faktory, které stimulují regeneraci pokožky.

V kůži se poté začnou vytvářet nová kolagenová vlákna, zlepší se pružnost a textura pleti,“ vysvětluje dermatoložka Martina Neradová. Botulotoxinem se zase nejčastěji ošetřují vrásky v horní polovině obličeje, výplň s kyselinou hyaluronovou skvěle zjemní nosoretní rýhy a vrásky nad horním rtem.

Zázračné mezonitě

Povolenou kůži ve spodní části obličeje dovedou pěkně vypnout a zpevnit mezonitě. Jejich efekt přetrvává po dobu dvou až tří let, pak se nitě vstřebají. Kromě nití ale můžete vyzkoušet i neinvazivní lifting obličeje ulthera.

O radikální omlazení se v tomto případě postará ultrazvuk – ten důkladně prohřeje podkoží, díky čemuž se v kůži začnou vytvářet nová kolagenová i elastická vlákna. V průběhu dalších měsíců až půl roku se vaše pokožka začne postupně znovu vypínat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden