Můj kousek štěstí komerční sdělení

Jaké pánské kraťasy vybrat na léto?

Kraťasy jsou stejně důležitým prvkem v pánské šatně jako klasické tričko. S nástupem teplejších měsíců jsou dlouhé kalhoty nahrazeny letními protějšky. Poskytují větší pohodlí v horkých dnech a mohou navíc zdůraznit mužskou postavu. Šortky jsou také neomezeným polem pro experimentování se stylingem. Podívejte se, jaké budou nejmódnější modely pánských kraťasů v této sezóně.

Připravte se na léto – pořiďte si kvalitní pánské kraťasy


Kraťasy jsou bezpochyby klíčovým prvkem pánské šatny během horkých dnů. Jsou ideální pro dovolenou, kempování a také v teplejších měsících ve městě.

Muži oceňují kraťasy především pro jejich nesporné pohodlí.

Kromě toho jsou také velmi praktické a léto bez nich by bylo nesnesitelné. Vybrat si můžete nejen podle velikosti, ale i materiálu, barvy a střihu. Nabídka kraťasů je velmi pestrá od bavlněných, přes džínové až po modely z teplákoviny. Teplákové kraťasy si pořiďte nejlépe v červené, modré, oranžové nebo fialové barvě. Totéž platí pro textilní šortky, které jsou formálnějším protějškem. Zcela jinou kategorií jsou pánské kraťasy s květinami a dalšími grafickými vzory. Letos v létě si můžete na sebe obléci prakticky cokoliv, důležité je cítit se pohodlně.

Oblíbené jsou šortky například v army stylu. V kombinaci s volnou košilí nebo dokonce klasickým tričkem dokonale zapadají do městského elegance. Nejlepší je udržovat je v tomto sportovním stylu. Nejoblíbenější modely jsou v barvách Země - camo, tmavě zelená, hnědá nebo šedá.

Nadčasovou možností jsou také pánské černé kraťasy, které se vyplatí mít ve svém šatníku alespoň dvoje. Jednoduché, oblekové střihy dodají šortkám eleganci, díky níž budou dobře fungovat například při outdoorových akcích. Zejména proto, že je můžete snadno spárovat s košilí nebo polokošilí. Dobrou volbou budou také pánské bermudy.


S čím pánské kraťasy nosit?


Odpověď na tuto otázku nemusí být tak jednoznačná. Vše samozřejmě záleží na typu pánských kraťasů. Džínové kraťasy po kolena lze kombinovat v nespočetných kombinacích. Jsou tak všestranné, že se hodí nejen k klasickým obyčejným tričkům, ale také k tričkům s potiskem, mikinám se zipy.

Také vhodně vybrané pánské boty jim celý outfit podtrhnou.

Při výběru mokasínů bude účinek více ležérní. Na druhou stranu moderní tenisky doplní sportovní vzhled a kožené boty budou elegantnější variantou. Díky širokému využití džínoviny jsou takové šortky v této sezóně jedny z nejpopulárnějších. Kvalitní model vám vydrží více sezón a vy ušetříte.

Jaké kraťasy pro muže?


Nejprve byste si před nákupem měli rozmyslet, kde a za jakých okolností budete šortky nosit. V případě městského stylu vypadají velmi dobře modely z džínoviny nebo hladkého materiálu. Jejich délka, v závislosti na preferencích, je obvykle mírně nad kolenem. Budou vypadat skvěle s módním pánským tričkem a slunečními brýlemi. Na dovolenou v lese nebo na kempování stojí za to vzít si kratší cargo kalhoty s kapsami. Ty umožní větší svobodu pohybu a zároveň budou praktičtější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden