Moje sladké tajemství

Jaké účesy vám zamaskují vysoké čelo?

Všechny účesy zvládnete sama doma. Postačí vám obyčejný hřeben, tupírovací hřeben a případně kulma na vlasy. Nezáleží příliš na tom, jestli máte dlouhé, nebo kratší vlasy. Podmínkou ale je mít alespoň mikádo.

Co odvede pozornost? Pokud nechcete, aby bylo vysoké čelo jako na ráně, jednou z možností jsou vlny. Vlasy nejprve natočte kulmou a vzniklé lokny rozčešte opatrně hřebenem, aby vypadaly přirozeně. Takový účes sluší dlouhým i krátkým vlasům.

Pro zvětšení objemu můžete prameny vzadu natupírovat a zlehka rozčísnout. Vše na závěr raději přelakujte, ať účes déle vydrží. Patka vše šikovně zakryje Přece jen toužíte čelo zakrýt? V tom případě zvolte místo střižené ofiny raději větší patku.

Vytvoříte ji tak, že na jedné straně vezmete hřebenem větší čtvercový pramen vlasů a přehodíte ho přes čelo. Aby vám patka nepadala do obličeje, přichyťte konečky malou sponkou vzadu na hlavě. Ta nebude vidět, když hodíte přes sponku ostatní vlasy.

Pořád je to lepší možnost než nastálo ustřihnout ofinu, kterou pak budete nešťastně schovávat. Vysoké čelo opticky zmenšete Další variantou je udělat si pěšinku uprostřed hlavy a vlasy po stranách spustit na ramena.

Do culíku ani drdolu se v tomto případě nepouštějte. Mohl by působit zplihlým dojmem. Základem je upoutat na hlavě něčím netradičním

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden