Můj čas na kafíčko

Jaké ženy jsou nejčastěji podváděné?

Nevěra tu vždy byla, je a bude, i když se nám to nelíbí. Není od věci udělat si ale jasno v tom, kterým ženám ti naši mizerové nejčastěji zahýbají...

Včelí královny a trubci

Některé z nás se tak moc chtějí stát matkami, že je pro ně partner pouhým prostředkem k dosažení mateřství. Jakmile muž splní rozmnožovací akt, odstaví ho do pozice trubce a už se věnují výlučně dětem. Když to muži dojde, rozhodne se nebýt ani trubec, ani hlupák a pláchne za jinou.

Pamatujte, že hrát si chce i váš chlap.

Hodné puťky domácí

Jsou příliš obětavé, muži tolerují vše a tím ztrácejí jeho úctu a respekt. Jsou neustále doma, jenže mužům pak často doma splývají s bytovým zařízením, protože jim nedají možnost, aby je mohli postrádat. Muž pak snadno získá dojem, že může vyvést vlastně úplně cokoli a bude mu odpuštěno.

Muže vůbec nepotřebují

Jsou nezávislé, samostatné, se vším si poradí a chovají se, jako že muže nepotřebují. Nesebevědomý chlap pak u milenky hledá pravý opak. Muži totiž stačí docela málo: kapka uznání, pochvala a pocit, že je tady konečně někdo, kdo ho potřebuje. A to je silné afrodiziakum.

Sex jako odměna

Velmi často jsou podváděny ženy, kterým vášnivé chvíle s mužem nic neříkají a o jeho objetí dávno nestojí. Muži také prchají do náručí milenek od žen, které používají sex jako odměnu za to, když uvaří, nakoupí a uklidí. Tento výměnný systém ale žádného chlapa dlouho neudrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden