Můj čas na kafíčko

Jako hlavní důvod rozvodu uvedla Renée Zellweger podvod!

Můj čas na kafíčko

V mnoha směrech má podobný osud jako její filmová hrdinka.

Herečka Renée Zellweger (52), představitelka Bridget Jonesové ze série oblíbených komedií měla v životě na muže smůlu. Provdala se jen jednou a trvalo to jen chvilku.

Když dostala Renée Zellweger roli Bridget Jonesové, mohla si tak trochu připadat, jako že hraje sama sebe. Také měla po třicítce, nebyla vdaná, neměla děti a s hledáním partnera jí to moc nevycházelo. Na rozdíl od své filmové hrdinky ovšem randila i s hollywoodskými hvězdami jako Jim Carrey (59) nebo George Clooney (60). K ničemu to ale nevedlo.

Deset kilo bylo moc!

Než se stala filmovou hvězdou, prožila si Renée dětství na americkém venkově. Měla spíš klukovskou povahu, o čemž svědčí historka, kdy v rámci dětského pošťuchování zranila svého bratra nožem.

V městečku, kde žila, skoro nic nebylo - poprvé do kina se dostala až jako teenager. K herectví jí přiměla

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden