Moje sladké tajemství
Jako kůl v plotě nakonec skončila Cibulková i Bydžovská
Jako kůl v plotě nakonec skončila Cibulková i Bydžovská

Synovi Zuzany Bydžovské (62) a Miroslava Etzlera (59) byl sotva rok, když se herec zamiloval do herečky Vilmy Cibulkové (61). Jeho zradu mu Bydžovská nedokázala odpustit ani po letech.

Říká se, že rozchody Miroslava Etzlera (59) bývaly velmi podobné – plné hádek, zoufalství a bolesti. A obvykle to bývalo kvůli mladší ženě. Od Zuzany Bydžovské (62) šel k o rok mladší Vilmě Cibulkové (61), od ní pak ke zpěvačce Radce Pavlovčinové (35).

Jeho zradu mu neodpustila ani po letech.

Drsnou zradu mu nikdy neodpustila

Když padl Zuzaně Bydžovské do oka pověstný sukničkář, zřejmě doufala, že ho změní a bude to ta pravá láska. Porodila mu syna Kristiána (23) a doufala, že budou rodina. Etzler tehdy však začal pokukovat po Vilmě Cibulkové a svou partnerku podváděl.

Když od rodiny odešel, Bydžovská mu to měla za zlé a neodpustila mu dodnes. Bojkotovala i setkání syna s otcem, která byla nařízena soudně. S tím si k sobě cestu navíc nikdy nenašli. „S Kristiánem se to už nikdy nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest,“ přiznal herec.

Neměla s ním žádné slitování

Cibulkovou nakonec Etzler pojal za manželku, ani tady ho ale štěstí nečekalo. A to si herec oblíbil i její dceru Šimonu (31) a v době, kdy propadla drogám, byl Cibulkové velkou oporou.

Při natáčení seriálu Cesty domů na něj ale praskl románek s mladinkou zpěvačkou Radkou Pavlovčinovou. Cibulková ho tehdy drsně vykopla z domu, ale vášnivé vzplanutí s Pavlovičovou vzalo brzy za své, a tak byl Etzler brzy bez manželky i milenky.

Zatím seká latinu

Dnes herec seká latinu vedle partnerky Heleny Bartalošové (42), se kterou má syna Samuela (5). Bydžovská zasvětila svůj život samotě, Cibulková zamilovaná je, jméno partnera ale po neblahých zkušenostech raději tají.

Související články
Moje šťastná hvězda / 19.10.2024
Ještě nedávno tvrdila herečka a moderátorka Tereza Kostková (48), že je dobré vědět, kdy má člověk z dlouhodobých projektů odejít, a že už roky přemýšlí, že nastal čas pro změnu. Její slova mířila na taneční pořad StarDance, který uvádí už 18 let po boku Marka Ebena (66). A možná právě on je důvodem, proč přijala nabídku i letos. Nechala se […]
Jakmile se z někoho stane světoznámá celebrita, občas není snadné zůstat nohama na zemi. Třeba americká zpěvačka Mariah Carey (55) je proslulá tím, jak ráda utrácí. Zahraniční média uvádí, že má na svém kontě necelých 8 miliard korun, je ale schopna měsíčně utratit klidně i přes 20 milionů. Zajímavé je, že má i spoustu dluhů, například bankám má na hypotékách dlužit přes […]
reklama
Moje sladké tajemství / 19.10.2024
Sexy herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina chce udělat dojem. A za vším má být mladší muž! Nedávno zhubla dvanáct kilogramů, nechala si odsát tuk z břicha a okamžitě se pochlubila výstavními křivkami na sociálních sítích. Nutno ale podotknout, že vypadá naprosto božsky. Komplimenty začaly chodit ze všech stran, ale její partner Michal Topol […]
Můj čas na kafíčko / 19.10.2024
K překvapivému kroku se rozhodla Michaela Tomešová (33) ze seriálu ZOO. Opustila totiž rodinu a odletěla na dovolenou do Portugalska. Manžel s dětmi zůstal doma! Je možné, že herečka si potřebovala jen odpočinout od povinností matky a manželky, ale mnozí se obávají, že to značí konec jejich lásky. Nebylo by to poprvé, co mají problémy. Už nějaký čas se mluví o tom, […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz