Moje šťastná hvězda

Jako malá musela čelit nelítostné šikaně

Moje šťastná hvězda

Kantor ji neváhal ponižovat před ostatními dětmi za to, že chodí do kostela a věří v Boha. Útěchu pak hledala v herectví.

Stále půvabná ELIŠKA BALZEROVÁ (72) působí na televizní obrazovce jako klidná a elegantní dáma. Málokdo by tak hádal, že tato herečka v srdci nosí hluboký žal. V dětství totiž zažila tolik trápení, že se s tím vyrovnává dodnes.

Ačkoli Eliška Balzerová (72) natočila spoustu zajímavých a úspěšných filmů, pro nás už navždy zůstane krásnou doktorkou Čeňkovou z legendárního seriálu Nemocnice na kraji města. Herečka se své postavy zhostila naprosto bravurně, s jakousi vnitřní lehkostí. I proto si okamžitě získala srdce snad všech televizních diváků.

Manželství rodičů dlouho nevydrželo

Ovšem než k tomu došlo, musela Balzerová ujít hodně dlouhou cestu, která ale nebyla vždy zalitá sluncem. Eliška byla docela obyčejná slečna, kterou však krutě poznamenal rozvod maminky a tatínka. Už jejich manželství prý bylo ušité horkou jehlou, a tak není divu, že

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden