Můj čas na kafíčko

Jako partnerům to Jiřímu a Kateřině Kornovým nefungovalo, jako rodiče ale byli skvělí!

Můj čas na kafíčko

„Na děti jsme byli vždycky dva. Jirka se jim maximálně věnoval, má je moc rád.“

Nejprve se znali hlavně pracovně, potom se koncem osmdesátých let sblížili o Vánocích vlastně náhodou. Kateřina Kornová (54) a Jiří Korn (72) spolu sice nevydrželi, ale i po rozvodu zůstali velmi dobrými přáteli.

Na první manželství Jiří Korn (72) vzpomínal nerad a vlastně o něm nikdy pořádně nemluvil. Skončilo totiž ve zlém. V době, kdy rozjížděl svoji kariéru počátkem 70. let, byla jeho budoucí druhá žena Kateřina (54) ještě holčičkou v předškolním věku.

Nezůstalo jen u přání

Kateřina vždycky dobře vypadala a využila toho už během studijních let. Přivydělávala si tehdy jako modelka. Nastoupila potom ovšem do banky. Tam ale vydržela jenom čtvrt roku, pak se vrátila na přehlídková mola. Díky tomu jí potkala nabídka, která se neodmítá.

Jiří Korn tehdy sháněl tři dívky, které by s ním spolupracovaly. Kateřina se stala jednou z nich. Vzniklo trio s názvem KLM – Kateřina, Lada, Martina. Nastalo skvělé

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden