Můj čas na kafíčko

Jako rodiče prožili Pavel a Izabela Soukupovi tu nejhorší možnou tragédii!

Můj čas na kafíčko

Přehnaná chlapská hrdost ho málem vehnala do náruče smrti!

Jak už to v životě občas bývá, našel populární herec Pavel Soukup (71) tu pravou ženu pro život až na druhý pokus. S manželkou Isabelou (54) překonal osobní tragédii. Stála při něm i při všech jeho nehodách a zdravotních problémech.

Kritické životní situace dokážou dva lidi, kteří se mají rádi, ještě více spojit. Pavel Soukup a jeho žena Isabela o tom vědí svoje.

Ráno ji našla bez známek života

První Pavlovou ženou byla herečka Zuzana Geislerová (68), se kterou měl syna. Pokud vám její příjmení zní povědomě, máte pravdu – Zuzana je tetou herečky Anny Geislerové (44), takže Pavel s ní byl v příbuzenském vztahu. Manželství ale nevydrželo.

Pak došlo k osudovému setkání v pražském Jungmannově ulici s Isabelou, která tehdy měla ještě příjmení Siegelová. Bylo to prý v půl čtvrté odpoledne a den seznámení od té doby oba manželé pravidelně slaví. V září roku 1989 se vzali.

Na svět přišel syn, pojmenovaný po svém otci. Zanedlouho se narodila i holčička, takže Pavel s Isabelou měli vytoužený dětský sourozenecký pár. Ani v případě dcerky nešli pro křestní jméno daleko a také ona ho dostala po své mamince.

Pak se ale stalo velké neštěstí. Malá Isabelka se

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden