Můj čas na kafíčko

Jakou kabelku si vzít na dovolenou?

Dokonalé opálení a slušivé plavky nejsou to jediné, co vás na dovolené může zdobit. Nezapomínejte ani na pěknou kabelku, která se vám bude na pláž určitě hodit. Jakou si vybrat, abyste zazářila posledním módním výstřelkem?  

Proutěné a slaměné  

Málo který kousek vyvolává pocit léta jako právě slaměné či proutěné kabelky. Zůstat nemusíte pouze i jejich přírodní barvy a klidně se odvažte i do barevného experimentu. Nebo naopak zvolte takovou, na které se bude vyjímat  pěkná barevná výšivka.

Kam je nosit? 

Už dávno nejsou pouze kouskem, který byste si vzala na pláž. Vytáhnout je můžete s klidným srdcem i do města. Na nákup nebo menší procházku. Jediné, kde je jen těžko upotřebíte, jsou sportovní a společenské večerní akce. Tam sáhněte raději po kožené klasice.   Vyberte tvar přesně pro sebe   Nepředstavujte si pouze velkou proutěnou bažinu, ve které nemůžete najít klíče ani peněženku. Z těchto přírodních materiálů se vyrábějí romantická psaníčka i menší kulaté extravagantní doplňky. Záleží jenom, kam se zrovna chystáte a co všechno do ní potřebujete napasovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden