Moje šťastná hvězda

Jakub odhalil svou pravou tvář!

V záři reflektorů platí za baviče a pohodáře. JAKUB KOHÁK (48) je ale ve skutečnosti někým úplně jiným. A jeho snoubenka BÁRA (42) nejspíš jen tiše trpí.

Přestože má bavič Jakub Kohák (48), který už roky září v porotě show Tvoje tvář má známý hlas, spoustu obdivovatelek, asi jen málokterá z nich by s ním chtěla žít, kdyby ho znala tak dobře jako jeho snoubenka Bára (42)! Sám Kohák totiž přiznal, že ji jeho šprýmy nebaví, a proto je na ni radši nezkouší.

Se snoubenkou Bárou. Role u nich doma jsou pevně rozdělené.

Na jeho vtípky není zvědavá

Se svou vyvolenou se dal herec a režisér dohromady v roce 2005 v kině a dnes jsou spolu už 16 let. Celé roky ale nebyly pouze zalité sluncem. Jako každý má i Jakub svoje mouchy. Pokud totiž není po jeho, dokáže se údajně vztekat jako malé dítě.

„Čím jsem starší, tím je to horší. Jsem stále neústupnější a míň odpouštím, i v blbostech,“ přiznává Kohák svoje slabé stránky a dodává, že to není jediné, s čím se musí jeho partnerka vypořádat.

Už je z něj unavená

Jakub totiž přivádí Báru k šílenství svou slabostí pro nejrůznější veteš. „Sbírám všechno. Krabičky od různých věcí, staré kalendáříky, špunty od šampaňského, podtácky, zátky od piva,“ odhalil své vášně. Jeho budoucí manželka aby tak s ním měla svatou trpělivost.

Kohák však v ničem z toho nehodlá nijak ustupovat.Že Bára na jeho žádost vůbec kývla, považují mnozí údajně za zázrak. K žádosti se Kohák odhodlával dlouhé roky a možná, že už v okamžiku, kdy před ní poklekl, Bára tušila, že ani plánování jejich velkého dne nebude jen tak. Snoubenci totiž mají mít velmi odlišné představy o tom, jak by všechno mělo vypadat.

Každý chce jinou svatbu

Zatímco Bára by si podle všeho přála obřad v komorním stylu, jen s těmi nejbližšími, bavič by prý raději jednu velkou party. A zatímco ostatní páry většinou plní přání nevěsty, tady to bude nejspíš opět Jakub, kdo si prosadí svou. Jediné štěstí, že je na to nastávající nevěsta po těch letech už zvyklá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden