Moje šťastná hvězda

Jaký byl pravý důvod jejich manželské krize?

Moje šťastná hvězda

Letos na jaře řešili vážné problémy. Bylo to jenom nedostatkem času, jak říkají?

Je své manželce ROMAN TOMEŠ (34) opravdu věrný? Už minulý rok měla MICHAELA TOMEŠOVÁ (31) podezření, že tomu tak není, a možná se tehdy nepletla.

Během letošního jara odhalila herečka ze seriálu ZOO Michaela Tomešová (31), že měli s manželem Romanem Tomešem (34) velkou krizi. Tvrdila, že je to tím, že se moc nevídali a měli na sebe málo času. Nebyl ale problém trochu někde jinde? Tehdy jako z nouze ctnost vzali nabídku na to, zahrát si v televizní reality show Výměna manželek.

Záchrana vztahu

Nejenže jim to patrně přilepšilo finančně, ale navíc si mohli vyzkoušet, jaké je to, 10 dní žít v jiné rodině. Herecký pár po skončení pořadu naznačil, že jim právě to zachránilo manželství. Zjistili totiž, jak jsou jeden pro druhého důležití a jak bez sebe nemohou být.

„Jsem si jistá, že nikdy v životě nepoznám nikoho lepšího, než je on,“ vyjádřila se herečka. O svém manželovi mluví jako o

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden