Můj čas na kafíčko

Jaký chlap vás nikdy nezradí!

Můj čas na kafíčko

Jaké znamení se k vám nejlépe hodí podle horoskopu? Hvězdy vám odhalí pravdu!

Toužíte po partnerovi, na kterého je spolehnutí? Chcete vědět, jaké znamení k vám bude nejlépe pasovat a s jakým chlapem si nejvíce porozumíte? Prozkoumejte muže podle zvěrokruhu...

BERAN (21. 3. – 19. 4.)

V krizi se ujme vedení, vytáhne vás ze všech zmatků a umožní vám vítězně odkráčet. Dokáže být velmi paličatý. Když se pro něco rozhodne, nic ho od toho neodvrátí. Půjde kvůli vám na kraj světa, bude trpět nouzí, ale nesnese kritiku. Nabídne vám svou ruku a víru, že vše dobře dopadne, ať se děje cokoliv.

BÝK (20. 4. – 20. 5.)

Bývá laskavý a klidný, ale občas taky umí pořádně vybuchnout. Kdo ho urazí v jeho citech, dotkne se jeho hrdosti a tím také ztrácí jeho přátelství. Je nezbytné si věci vyjasnit a snažit se přijít příčině konfliktu na kloub. Zacházejte s Býkem něžně, nikdy ho

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden