Moje šťastná hvězda komerční sdělení

Jaký dárek vybrat pro muže ke 40. narozeninám?

Lámete si hlavu, co vybrat za dárek pro muže ke 40. narozeninám? Máme pro vás pár tipů, na nevšední dárek, kterým mu uděláte radost. Skloubit můžete i jeho různé záliby i oblíbené činnosti. Ty jsou často skvělým odrazovým můstkem, zejména pokud jste úplně ztraceni.

Originální dárek může stát majlant. Nebo nemusí. Je to na vás. Nenechejte se ovlivnit okolím a při výběru se zaměřte na to, o čem oslavenec často mluví, jak nejraději tráví volný čas a jakou má povahu.

Dárky pro muže bývá obecně těžší vybrat. Nebo spíš se to alespoň na první pohled může zdát.

"Dárky pro muže jsou skutečně problematičtější. Panuje názor, že k úspěchu dárku stačí, když se pro ženu koupí šperky, kosmetika nebo květiny. To hodně lidí často zneužívá a nevymýšlí nic jiného.

Pro muže je mnohem těžší najít něco univerzálního, i když existuje několik kategorií, které zákazníci volí častěji," vysvětluje pan Bartoš, který u nás spouští e-shop https://trickovy.cz/.

Jako nejlepší univerzální řešení se tak často zdá láhev vína nebo něčeho ostřejšího. To ostatně potvrzuje i pan Bartoš a zároveň dodává: "Ano, mezi dárky rozhodně kraluje alkohol. Muži obvykle darují whisky nebo koňak. Dalšími dárky, které lidé rádi vybírají, je elektronika, kožené zboží a parfémy. Ty pro své partnery často vybírají ženy."

Pokud nechcete vybírat nějakou láhev, kterou dáváte každý rok, máme pro vás pár tipů, jak si s dárkem poradit.

Bedna s překvapením


V jednoduchosti je krása. Třeba taková dřevěná obyčejná bedna jednoduchá je. Naplnit ji můžete pochutinami a dobrotami k pivu či vínu. A víko se zatluče hřebíky. Otevření bedny se tak stane výzvou a zábavou v jednom. Speciální bedny pro muže můžete pořídit rovnou zkompletované, a jejich obsah si zvolit podle preferencí obdarovaného. Páčidlo je navíc součástí balení. Cesta k dárku je sice trochu složitější, o to větší radost ale čeká na konci po otevření.

Tričko s potiskem


Potěšit můžete i osobitým dárkem v podobě trička s potiskem.

Takové tričko ke 40. narozeninám se ve skříni neztratí, a kromě praktického účelu bude navždycky milou vzpomínkou na narozeninovou oslavu.

Téma trička můžete uzpůsobit i podle vkusu oslavence. Zatímco někdo preferuje vtipné potisky, druhý ocení spíše minimalistickou verzi, ve které si bude libovat doma na zahradě nebo v obýváku u krbu.

Zážitek = radost, která se dá koupit


Štěstí se za peníze koupit nedá, radost ale rozhodně ano. Potěšte svého blízkého poukazem na nějakou zajímavou aktivitu, adrenalinový zážitek nebo třeba společný pobyt v přírodě. Ať už zvolíte jakýkoliv typ aktivity, vždy si dopředu důkladně ujasněte, zda je ona věc opravdu tou pravou. Skok padákem nebude pro každého, pokud ale víte, že je to přesně věc, po které oslavenec dlouho touží, pak můžete směle do oblak. Nenápadnými otázkami můžete v průběhu zjišťovat situaci a oslavencův postoj.

TIP: Nejcennější je čas strávený společně. Naplánujte rodinnou sešlost nebo dovolenou na pěkném místě a věnujte čas sobě navzájem. Bez stresu a každodenního shonu. Takový dárek si vychutnáte všichni.

Udělejte z dobrého jídla zážitek


Pokud obdarováváte opravdového gurmána, nemůžete dát lepší dárek než kus dobrého žvance. Nebo tedy... poukaz na večeři či oběd v oblíbené restauraci. Vyberte kuchyni, která je blízká oslavenci a vyrazte potěšit své chuťové pohárky. Pořádně vyzrálý steak, pekingská kachna nebo neapolská pizza s pravým italským vínem? Už se vám sbíhají sliny?


Technologické vychytávky, které usnadní život


Máte doma milovníka technologických vychytávek? Pořiďte nějakou i k narozeninám. Ať už je to produkt pro chytrou domácnost, nové chytré hodinky, VR brýle, přenosný reproduktor, dron nebo třeba herní konzole, mohou se stát skvělým pomocníkem pro domácí relaxaci nejen ve virtuálním prostoru.
Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden