Moje šťastná hvězda

Jaký je utajený život Ivana a Karla Gottových?

Proč už nechce Mistrova žena do televize?

Bude to rok, co jsme se dozvěděli tu hroznou zprávu. KAREL GOTT (77) se postavil největšímu protivníkovi. Rakovině. Život jeho i IVANKY (40) se obrátil vzhůru nohama. Co se za dveřmi nejen Bertramky odehrává nyní?

Jakmile se miláček národa dozvěděl, že má vážnou nemoc, stáhl se do ústraní. Za jeho více než půl století trvající kariéru to bylo poprvé, kdy musel narychlo zrušit veškeré pracovní závazky, které měl v plánu. Zničehonic zmizela i Ivanka, která měla našlápnuto i na slušnou hereckou kariéru. Proč se ale ona dnes nevrací, zatímco Gott opět hýří úsměvy na společenských akcích?

Chalupaření nenáviděl

I když se slavík nějakou dobu neobjevoval na veřejnosti, s fanoušky zůstával v kontaktu alespoň prostřednictvím sociálních sítí. O jedné věci však nemluvil. Že ve svém životě udělá zásadní změnu. Pořídil si chalupu, respektive jeho nové zázemí velmi rychle roste v severních Čechách. Gott ale chalupaření nikdy nevyhledával, dokonce ho hlavně spolupracovníci, kteří vyráželi na své chatky, spíš vytáčeli, protože nebyli pak snadno k sehnání. Zřejmě ale zdraví rozhodlo, protože nový domeček Gottových se má nacházet v lokalitě, kterou prý proudí mnoho léčivých sil. Byla tam.

Poslední slavík, kdy byl Karel fit a ona moderátorkou "VIPek".

Byla tam i Hannelore?

Dům, který už brzy bude k dispozici, ovšem Gottovi neříká pane. Dokonce ani jeho Ivance, na kterou prý Mistr přepsal veškerý majetek. Stavba bude napsána na Gottovu tchýni, tedy maminku Ivanky. Pokud si ale Gottovi mysleli, že právě na severu Čech najdou klid, možná se přepočítali. V dosud poklidném místě se zvýšil turistický ruch asi tak o 500 procent. Každý chce vidět, kde bude mít Mistr nové útočiště, fanoušci chtějí stihnout ještě rozestavěný domek, aby viděli, jak vypadají útroby Gottovy chatičky. Jezdí sem Češi, Němci, nedivili bychom se, kdyby se tu nezastavila i Gottova nejvěrnější fanynka HANNELORE UHL (51).

Obavy ze sousedů?

V malém městečku jsou ale z náhlého zájmu trochu rozpačití. Na dveřích místní prodejny už visí lístek, že informace o Gottově domě nepodávají. Není to zrovna jednoduchá situace právě pro zpěváka, který chtěl najít klidné místo. Aby se ještě obával, jak ho noví sousedé přijmou, i když z toho strach nemáme, jakmile ho poznají, jistě jim nebude zatěžko si s legendou naší hudební scény potřást rukou a vyjádřit mu své sympatie. Jen si budou muset zvyknout na nový život. Stejně jako Gottovi.

Svého manžela zastupovala i na Slavících, dnes ho skoro ani nedoprovází.

Dům není Gottův

Mistr nedávno se smíchem pronesl, že ani nemusí jezdit vznikající stavbu kontrolovat. Stačí otevřít noviny, protože paparazzi průběh prací monitorují. Je tedy jasné, že alespoň v počátcích slavík a jeho rodina moc klidu na místě nenajdou, protože nejspíš není dne, kdy by se někdo nerozhodl prozkoumat nové útočiště Gottových. Zpěvák ale nijak netají, že právě na severu Čech staví dům. Netouží snad po soukromí? I takové otázky leckoho napadly, a dokonce se vyrojily spekulace, podle kterých je domeček na severu Čech jen zástěrkou.
Ve skutečnosti si prý Gott může stavět jinde ještě jeden dům, o kterém nikdo neví. Proč by byl tento napsán na jeho tchyni, a ne na Ivanku? Je ale pravda, že tyto úvahy jsou už možná až moc velké sci-fi. Záhadou je ale život Mistrovy ženy.

Ivana měla dveře otevřené

Když Karel poznal svoji současnou a vlastně jedinou choť, pracoval a j a k o produkční. Ke světu showbyznysu měla vystudovaná sestřička vždy blízko, pak se ale stala Gottovou partnerkou, následně maminkou dcerky CHARLOTTKY (10). Když nosila pod srdcem NELLYNKU (8), stala se jedinou ženou, která dostala Mistra k oltáři. Kdo by si ale myslel, že si do konce života bude užívat, ten se spletl. Ivana byla atraktivní tvář jakožto Mistrova žena, proto se ukázalo jako geniální tah angažovat ji jako moderátorku VIP zpráv na Primě. I když se na ni i po letech snášela kritika za její nepříliš záživné moderování, její pozice nebyla ohrožena. Samozřejmě to všichni přičítali tomu, že je Mistrovou ženou. Stejně jako když začala účinkovat v muzikálu.

Byla televizní hvězdou, když ale odešla, někteří si do ní rýpli.

Není o ni zájem?

Před rokem ale Ivanka zmizela ze scény. Dnes se ukazuje, že nejspíš už tehdy tušila, že s jejím mužem není vše v pořádku. Dnes, kdy se Gott ale objevuje znovu na veřejnosti, je otázkou, proč tomu tak není u Ivanky. Ne všude ho doprovází, což je logické, když se stará ještě o malé holčičky. Pokud se ale objeví po Gottově boku, není načančaná a nevypadá jako dáma, která si společenský život užívá. Působí spíš jako šedá myška, z níž se vytratil lesk kdysi hvězdné moderátorky. Nechce Ivanka zpět do showbyznysu, nebo o ni není zájem? Mediální odborníci si totiž všimli, že přístup některých lidí k Ivance se změnil.

Zatímco dříve se tvrdilo, že právě kvůli Gottovi jsou novináři k Ivance shovívaví, dnes tomu tak prý není. Možná i proto je dnes opět ženou v domácnosti, milující maminkou a ženou, která opečovává svého muže. Pokud tedy nechystá něco velkého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden