Můj čas na kafíčko

Jaký tvar nehtů vám bude slušet nejvíc?

Jistě víte, že některé tvary nehtů, to, jak je pilujete, může opticky protáhnout ruku. Dbáte na upravené ruce a nehty, nosíte nehet tvarovaný tak, aby vašim rukám opravdu co nejvíc slušel? Nezanedbatelným faktem také je, že trendy v oblasti tvarů nehtů se mění.

Přirozeně krátké

Krátké nehty zapilované dokulata podél konce prstu jsou vhodné pro širší nehtové lůžko a opticky ruku zkrátí. Nejslušivější jsou tudíž na dlouhých prstech. Máte-li ráda výrazně nalakované nehty, na těch krátkých je to vždy vkusnější.

Univerzálně oválné

Výhodou je, že sluší všem typům nehtů a i lehce opticky protáhnou prsty. Nehet v takovém případě sahá třeba 2 mm nad konec prstu a je zapilovaný dokulata. Nehty nejsou ani krátké, ani dlouhé a stále vypadají elegantně.

Oblíbená mandle

V tomto případě je nehet delší a konec se postupně zužuje do zaoblené špičky. Nosit ho mohou všechny ženy, nehledě na věk nebo preferenci barev. Navíc v kombinaci s tělovým lakem budete vždy nadčasová!

Dohranata

Zde jsou dvě nevýhody. Za prvé se obtížněji pilují, zejména v případě, kdy jsou nehty delší. Ale je to o vaší zručnosti. Za druhé nesluší každé ženě. Máte-li silnější ruce i kratší prsty a nehtová lůžka, úplně na tento tvar zapomeňte.

Trendy prodloužené

Vnímáte-li nehty jako módní doplněk, hitem jsou ty dlouhé do špičky či dohranata, navíc v kombinaci s barevným lakem. Takových nehtů ale docílíte spíš v salonu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden