Moje šťastná hvězda

Jan Budař: Stěhování, nebo hraní?

Na tuto zprávu lidé čekali od roku 2014. Oblíbená herečka LIBUŠE ŠAFRÁNKOVÁ (64) je zase zdravá! Uvidíme ji brzy na filmovém plátně, nebo si ještě počkáme?

U ž jsou to čtyři roky, co se český národ dozvěděl, že je jejich oblíbená herečka nemocná. Že má rakovinu plic. Všichni, nejen její známí a blízcí, ale i fanoušci, jí drželi pěsti, aby se dokázala uzdravit a zase se vrátit k herectví. Lidé jí posílali e-maily, psané dopisy, pohledy i zprávy na mobil a tím vyjadřovali svou podporu. A herečka se nevzdávala. Před pár dny přišla úžasná zpráva. Šafránková se uzdravila!

Čeká na roli, která by za to stála

Libuše Šafránková. Do rodných Šlapanic u Brna se čas od času vrací, natrvalo se tam ale neodstěhuje.

„Cítím se výborně, prostě skvěle, děkuji za optání,“ odpovídala herečka na dotazy novinářů, zdali už je rakovina zažehnána. „Jsem zcela v pořádku, jen to moc nekřičím do světa, protože to beru s pokorou a děkuji tomu nahoře, že jsem se uzdravila,“ říká Šafránková. I když pořád ještě odpočívá a nabírá síly, rozhodně se plánuje vrátit k herectví. „Opravdu si vybírám, do čeho jdu. Teď mám nějaké nabídky, o kterých zatím, dokud to nebude jisté, nechci ještě mluvit,“ prozradila herečka. „Ale pokud to vyjde, budu to dělat ráda a moc se na to těším. Stejně jako jsem se vždycky těšila na každou hezkou roli. “ A diváci se už nemohou dočkat, až zase Šafránkovou uvidí hrát. Vždyť ji viděli naposledy před třemi lety ve filmu Jak jsme hráli čáru a v seriálu Stopy života!

Útěk na malé město?

Už minulý rok se mluvilo o tom, že by Libuše měla společně se svým manželem JOSEFEM ABRHÁMEM (78) začít natáčet pohádku JANA BUDAŘE (40) Princ Mamánek, ale ten na ni zatím nesehnal dost peněz. „Zatím s manželem nevíme, v jaké fázi je možnost natáčení,“ nechala se slyšet herečka. „Snad se panu Budařovi podaří získat peníze,“ přeje si. Někteří její známí se nechali dokonce slyšet, že když teď nemá herečka naplánované žádné natáčení, že se s manželem odstěhují z Prahy. Ale to podle jejích vlastních slov není pravda. „To musí být nějaká dezinformace. My se z Prahy stěhovat nechystáme. Jsme tu šťastní a spo- jeni i pracovně,“ tvrdí herečka, která se prý maximálně chystá vzít nějakou roli, která ji bude bavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden