Moje šťastná hvězda

Jan Čenský: Nevěru zapírat nechce

Před dvěma lety si herec JAN ČENSKÝ (57) prošel krizí středního věku. Nevěděl, co chce v životě dělat dál. Dokonce si ani nebyl jistý tím, zda chce zůstat se svou současnou manželkou. Naštěstí ho krize zase rychle opustila. Ale za jakou cenu?

Vždycky působili jako dokonalý pár. S manželkou DANOU (53) si vždycky skvěle rozuměl a ta mu celý život byla velkou oporou. Jenže i přesto před pár lety nastal jeden velký problém. Herec totiž netušil, kam jeho život směřuje, a jestli vůbec chce v tom, co dělá, pokračovat dál.

Všechno se dá vyřešit

Údajně se začali s manželkou hádat a ta na něj dokonce začala i žárlit. Čenský je totiž muž, který se rád otočí za krásnou ženou a čas od času si i rád zaflirtuje. To ovšem jeho žena nemůže a ani nechce pochopit. Pokud však chtěli manželství udržet, muselo se něco změnit.

Dana Čenská, Matyáš Čenský, Jan Čenský

Manželka je tolerantní až příliš

„Dana je tolerantní. Prostě ví, že když míjíme dvě holky, vždycky se podívám, jak vypadají i z druhé strany,“ říká Čenský. Manželka si na to sice už zvykla, ale žádnou radost jí to nedělá. Dobře si totiž pamatuje dobu před deseti lety, kdy ho fotografové přistihli při nevěře. Jejich idylický vztah se málem rozpadl. Před dvěma lety měla jeho žena rovněž strach, že se Čenský zase spustí. Často ho prý přepadal splín, nic ho nebavilo a do ničeho se mu nechtělo. Dokonce se mu kolikrát ani nechtělo domů. Alespoň to tvrdí jeho dobří kamarádi, kterým se se svými problémy svěřoval. Kde tedy byl, když ne doma? A hlavně s kým? To herec samozřejmě nechce prozradit, ale když se rozpovídá o nevěře, je jasné, že žádné tabu to pro něj rozhodně není. „Je to věc, která se normálně děje a je součástí našich životů,“ nechal se slyšet. Podle herce to prý nemůžeme přehlížet a dělat, že to není. Vypadá to, že Čenský má hodně tolerantní manželku, když mu jeho občasné zálety toleruje. Oba ovšem svorně tvrdí, že všechno se dá vyřešit, když oba moc chtějí. A to oni chtějí. I po všech těch letech a záletech se pořád neskutečně milují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden