Moje šťastná hvězda

Jan Dolanský a Lenka Vlasáková: Zalíbil se jim luxus

Známí manželé, kteří spolu vychovávají čtyři děti, chtějí stále víc a víc. Herečka LENKA VLASÁKOVÁ (46) a její muž JAN DOLANSKÝ (40) si začali libovat v luxusních věcech. Kam až jejich nový koníček zajde? A je to opravdu tak, jak se to tváří?

Zdá se, že všem okolo sebe chtějí dokázat, že i oni mají na to žít si v pořádném luxusu. Je to přece in mít peníze a s tím spojených spoustu výhod. Herečka Lenka Vlasáková (46) a její muž Jan Dolanský (46) se starají o čtyři děti, Johanu(8), Amélii (19), Maxe (12) a také dceru, kterou má Vlasáková s bývalým partnerem Egonem Tobiášem (47), Sofii (21).

Uživit tolik dětí dá opravdu zabrat a oba manželé musí hrát, kde se dá, aby dětem i sobě dopřáli všechno potřebné. A snaží se ze všech sil. Vždyť mít majetek je vstupenka do lepší společnosti.

Pořídili si byt

Mají dům, dokonce i chalupu, ale manželé chtěli víc.Nedávno si tak pořídili další nemovitost, a to konkrétně byt v pražských Vinohradech. Nejedná se o nejlevnější lokalitu, byt stál celých 6,5 milionu korun. Pokud si však myslíte, že manželé tuto astronomickou částku zaplatili ihned v hotovosti, jste na omylu.

Rozhodli se pro hypotéku ve výši zhruba 5 milionů korun. Očividně na tom nejsou finančně tak dobře, jak se zdá. A hlavně, jak se tváří. Skutečně potřebují ještě další místo pro bydlení? Anebo to je investice do budoucnosti jejich dětí? Nikdo by se nedivil, vždyť čtveřice potomků už také bude brzy chtít bydlet samostatně.

Další výdaje navíc

Otázkou zůstává, zda se manželé neupsali k příliš vysokým závazkům. Mají větší výdaje než příjmy, teď budou muset splácet hypotéku na byt, ve kterém nikdo nebydlí. Plánují snad časem prodat dům? Je fakt, že by z něj nějaké ty miliony navíc vytěžily.Jediné pádné vysvětlení je zřejmě to, že se oba chtějí pojistit do budoucna. Jak na tom jsou finančně teď, je nejspíš netíží. Anebo se jim zalíbila hra Lenka na bohaté.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden