Můj kousek štěstí

Jan Hrušínský tajil svatbu dcery

Husarský kousek se povedl principálovi Divadla na Jezerce, Janu Hrušínskému (61). Několik měsíců se mu dařilo tajit svatbu starší dcery Kristýny (31), kterou má s herečkou Miluší Šplechtovou (59). Ta si už v létě tajně vzala přítele Matěje Balcara (26), se kterým se seznámila před dvěma roky.

Bylo to v divadle jejího otce. Jiskra mezi nimi prý přeskočila na první pohled. Kristýna se o svoji lásku dlouho bála a o vztahu vůbec nechtěla mluvit. "Promiňte, ale nic ze mě nedostanete, jsme spolu teprve krátce," stále se vytáčela.

A soukromí si bedlivě chrání dodnes. Ale jak je vidět, bylo to osudové. A nutno uznat, že dcera Hrušínského je ženou pro život. Nejenže exceluje na divadelních prknech, umí se postavit i k domácím pracem.

Vzít do ruky sekačku nebo i vrtačku je pro ni hračka. Takovéto chlapské dovednosti si osvojila na chalupě v jižních Čechách. Brzy bude nejspíš i dobrou matkou, která se umí postarat. Však Miluše Šplechtová už se nemůže dočkat vnoučete.

"Vnoučátka si moc s manželem přejeme. Jedno už sice máme v Austrálii, kde je dokonce další na cestě, ale snad se brzy dočkáme jednoho i od dcery," říká herečka, která má s Rudolfem ještě dceru Barboru (22) a syna z prvního manželství Nikolu Stojanova.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden