Moje šťastná hvězda

Jan Kraus a Ivana Chýlková: Rozvod na spadnutí

Konec velké lásky? Podle přátel jdou Jan Kraus (65) a Ivana Chýlková (55) od sebe! Vše nasvědčuje tomu, že ti dva nejenže už spolu nežijí ve společné domácnosti, ale ani se spolu už nedokážou normálně bavit.

Mají vážný problém

Nedávno se prý oba náhodou sešli v divadle a nepromluvili spolu jediné slovo. Podle některých kolegů měl Kraus dokonce přijet se svou novou známostí! S mladičkou brunetkou , s níž byl před pár týdny spatřen v pražských ulicích.Když se ale novináři ptali Krause a Chýlkové na možný rozchod, oba svorně tvrdili, že k ničemu takovému se rozhodně neschyluje. Leč jejich činy hovoří za vše. To, že nejsou tak úplně v pohodě, totiž údajně tvrdí i jejich společní přátelé.

Důvodem rozchodu prý ale rozhodně nejsou časté Krausovy urážky na adresu Chýlkové ani to, že o ní tvrdí, že příliš krásy nepobrala. Údajně je za vším mnohem vážnější problém. O co přesně jde, ale neví ani zbytek jejich rodiny.Ačkoliv i ve své televizní show Jan Kraus uvedl, že s manželkou žádný vážný problém nemají, že se pokaždé jenom škádlí, a to velmi rádi, jak vždycky dodává, Chýlková o tom tak úplně zřejmě přesvědčená není.

Už to není jako dřív

Jedna z jejích kamarádek prozradila, že poslední týdny o manželovi v příliš veselém duchu nemluví. Naopak si prý na něj čím dál častěji stěžuje. Ani jejich společný syn Jáchym (20) údajně příliš často doma nebývá. Nechce se účastnit rodičovských hádek. A tak i když pár mlží, prý to mezi nimi už není jako dřív.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden