Moje šťastná hvězda

Yvetta Blanarovičová: S kým nikdy randit nebude?

Proč je pořád sama? Yvetta Blanarovičová (53) přiznala, proč je pořád sama. Je totiž hodně náročná. Jen tak někdo ji rozhodně neoslní. Když se jí nedávno při jednom z rozhovorů novinářka ptala, kteří muži u ní mají šanci, prozradila, že musí být hlavně gentleman, měl by být čestný a samozřejmě i chytrý.

Jenže takových mužů je prý čím dál méně. Údajně jsou prý většinou muži podvodníci, kteří se ženu snaží oslnit svým umělým vtipem, tlacháním o nesmyslech a vytahováním se s drahými auty a luxusními doplňky.

Ona ale takového muže nechce. Také se jí hnusí muži, kteří se všeho bojí, do ničeho se nehrnou, a když je náhodou o něco požádá, vymlouvají se, protože se jim zrovna nechce nebo jsou údajně zaneprázdnění něčím jiným.

V této souvislosti si ale postěžovala i na ženy. Prý nechápe ty, které jsou vdané, a jediné, co umějí připravit, jsou párky a salát. Rovněž si prý zanadávala i na ženy, které nerady uklízejí nebo perou. Žena je prý ta, která má udělat domov skutečným domovem, nikoli muž. Ovšem sama herečka zřejmě nemá pro koho vařit, ani komu vytvořit domov.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden