Můj čas na kafíčko

Jan Přeučil marně bojoval s depresemi Štěpánky Haničincové a její závislostí na alkoholu!

Můj čas na kafíčko

V noci se vrátil z natáčení a našel už jen její bezvládné tělo!

V době, kdy spolu začali mít vztah, měli za sebou Štěpánka Haničincová (†68) a Jan Přeučil (83) už předchozí manželství – on jedno, ona dvě. Nebýt nepřízně osudu, byli by spolu jistě dodnes!

Pro generace dětí tvořili Štěpánka Haničincová a Jan Přeučil součást jejich dětství. Pravidelně vystupovali v pohádkách a dalších pořadech na televizní obrazovce. Ačkoliv Jan hrával často „darebáky“, ve skutečnosti to byl vždy hodný člověk a dopřál Štěpánce v soukromí to, co nenašla v předchozích dvou manželstvích.

Jiskra přeskočila při natáčení

Jan Přeučil si Štěpánky poprvé všiml při jedné velké slávě, pořádané tehdejším režimem. Koncem dubna roku 1961 přiletěl na návštěvu Prahy první člověk ve vesmíru, sovětský kosmonaut Jurij Gagarin (†34).

Vedení Československé televize, kde Štěpánka pracovala, si vybralo právě ji, aby vzácného hosta přivítala. „Toho dne jsem Štěpánku zaregistroval a

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden