Můj kousek štěstí

Jan Révai: Exmanželka ho proklíná

Ne a ne mu odpustit. Bývalá manželka herce Jana Révaie (43), moderátorka Top Staru Daniela Révaiová (40), si na exmanžela stále stěžuje, zjevně jí, jak se říká, leží v žaludku.

Vypadá to, že se po jeho boku hodně natrápila. Doslova řekla: "Dělal ze mě pitomce!" Jejich legitimní svazek vydržel tři roky, což není nijak dlouho. Pro tmavovlásku byl velkým zklamáním, dalo by se říci životním.

Šeptá se, že příčinou byla Révaiova nevěra s kolegyní Zuzanou Šulajovou (38). Daniela by se snad smířila s tím, že se muž jejího života zamiloval, ale stále mu nemůže odpustit, jak ji obelhával. Přestala si ho vážit, a to byl konec.

Někdy se stává, že žena v její situaci zahořkne a na muže zanevře, to moderátorku nepostihlo. Naštěstí prý poznala mnohem kvalitnější muže a ti reputaci silnějšímu pohlaví trochu vylepšili. Pořídila si dnes už tříletá dvojčata, o tom, kdo je tatínek, zarytě mlčí.

Jen si posteskla, že svobodným pracujícím maminkám stát hází klacky pod nohy. V penězích se zjevně nekoupe, ale cítí se dobře. Nesmí si ale vzpomenout na exmanžela!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden