Moje šťastná hvězda

Jan Révai: Žena se s ním nudí

Každý chce najít druhou polovičku, která bude jeho druhé já a která mu vždycky vyjde ve všem vstříc a nebude ho nijak omezovat. JAN RÉVAI (44) to štěstí má, protože kdyby ne, zůstal by nejspíš úplně sám. Ale má skutečně tak ideální vztah?

Svou ženu, herečku ZUZANU ŠULAJOVOU (39), náležitě vychvaluje při každé příležitosti. „Moje žena je asi fakt výjimečná. Já mám dokonce pocit, že jí snad vůbec nebudu chybět,“ zmínil se o své lásce v souvislosti s pánským výletem za dobrodružstvím, který absolvuje společně s PAVLEM LIŠKOU (47). Točí totiž cestopisný dokument ve Střední Americe. Zuzaně vůbec nevadí, že svého muže celé tři měsíce neuvidí! Prý je to jedině dobře, alespoň si nezevšední. Kdyby se vídali každý den, byla by to prý pořádná nuda a dlouho by spolu nevydrželi. Ale že by spolu trávili běžně dvacet čtyři hodin denně, to rozhodně nehrozí. Každý má svou vlastní práci a ke všemu nemají společné ani žádné koníčky. Ví se, že Révai miluje motorky, a právě na jedné takové se vydal i do Ameriky. Jenže Zuzana naopak motorky nesnáší. Údajně se na nich strašně nudí.

Jan Reévai, Zuzana Šulajová: Na svého manžela si bude muset Zuzana počkat až do dubna

Nemají nic společného

„Ona se jako spolujezdec na motorce nudí. Loni jsme jeli do Slovinska, což je nějakých 600 kilometrů z Bratislavy, takže na jeden den docela nářez. A ona řekla: Ty jo, já zapomněla, jaká to je nuda. Takže ta k motorkám vůbec vztah nemá,“ stěžuje si herec. Že by mezi nimi ne úplně všechno klapalo, jak má? Přece jen se nad nimi čas od času objeví černý mráček. Ke všemu má Révai rád i koně, ale ani k nim nemá Zuzana pražádný vztah. „Pokus dostat partnerku na koně byl, ale už je ovlivněna špatnou zkušeností. Při jednom natáčení se jí postavil kůň na zadní, ona sklouzla dolů a ten kůň na místě, kam dopadla, zadupal nohama,“ líčí Révai. Takže na koni se společně také neprojedou. Mají spolu vůbec něco společného? Podle jejich přátel jen syny JAKUBA (7) a MATĚJE (4). Vážně může tenhle vztah vydržet?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden